Renginys prasidėjo nuo Jurgos dainų „Life is A Dance for One Person“ ir „Upių slėniuose“.

„Visada norėjau, kad spaudos konferencija atrodytų būtent taip: jaukiai ir tarp man artimų žmonių. Šiandien noriu pranešti šventišką naujieną ir paskelbti, kad „Not Perfect“ jau galima išgirsti internete“,– simboliškai raudoną juostelę ant kompiuterio ekrano nukirpdama sakė Jurga.

Atlikėja kartu su albumo prodiuseriu Artiomu Penkevičiumi pasakojo apie dainų kūrybą bei albumo idėją.

„Albumą sukūriau tada, kai sau pripažinau, jog nesu tobula. Tai mane išlaisvino. Dėl to scenoje pradėjau judėti, nepabijojau dar daugiau eksperimentuoti ir daryti drąsius sprendimus savo kūryboje“, – sakė Jurga.

Albumo prodiuseris, grupės „SillyCut“ narys Artiomas Penkevičius taip pat džiaugėsi bendradarbiavimu su Jurga.

„Vertinu galimybę prisidėti prie to, ką Jurga nori transliuoti žmonėms. Jurga pasakė, ko ji nori, o aš padariau taip, kaip aš noriu. Įvertinsite, kaip suderėjome“, – kalbėjo Artiomas.

Jurga taip pat pranešė, jog artimiausias naujos programos koncertas įvyks gegužės 12 d. muzikiniame klube „Tamsta“.

„Tai bus ir pirmoji vieta, kur albumą bus galima įsigyti fiziniu pavidalu. Parduotuvėse albumo neplatinsime, tik koncertų metu“, – naujienomis pasidalijo Jurga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)