„Praėjusią savaitę grupei „Sel“ sukako 22 metai. Mūsų kelyje buvo daug ko: ir nuopolių, ir pakylimų, bet svarbiausia, kad nuolat jautėme ištikimiausių gerbėjų paramą. Drąsiai galiu pasakyti, kad šiuo metu grupė išgyvena aukso amžių, esame pačiame žydėjime, todėl ir koncertai būna tokie, dėl kurių negėda. Pastaruoju metu labai trūksta miego, nes, kaip ir visad paskutinę minutę, atsiranda kažkokių genialių idėjų, kurias žūt būt noriu įgyvendinti“, – sakė penktadienio koncertui besiruošiantis E. Dragūnas.

Selas teigia, kad susirinkusieji į koncertą išgirs ne tik naujausias grupės dainas, bet taip pat jau hitais tapusius kūrinius. Netrūks ir siurprizų, tačiau jų išduoti atlikėjas anksčiau laiko net neketina.

„Net ir to paties turo koncertus stengiamės kiekviename mieste daryti šiek tiek skirtingus, nes galime sau tai leisti. Todėl ir darbų yra iki pat paskutinės minutės. Bet kuriuo atveju, galiu pažadėti, kad penktadienį geresnio vakarėlio už mūsų koncertą nebus ne tik Vilniuje, bet ir visoje Lietuvoje“, – paskutinius taškus ant „i“ dėlioja Selas.

Kaip jau anksčiau skelbė E. Dragūnas, visos lėšos, surinktos už naujausią grupės albumą atiteks labdarai.

„Albumas bus įvairiaspalvis, gražus ir įdomus. Kadangi tai neeilinis įvykis grupės gyvenime, atiduosime visas jėgas, kad albumo pristatymo koncertai būtų įsimintini ir įspūdingi,“ – neslepia atlikėjas.

Be tokių hitų kaip su Mario Basanovu kurtas singlas „Aš žiūriu į tave pasauli“, su „Electronic I“ įrašyta daina „Lyja“, taip pat „Užmerkiu akis“, „Kam tu meldies“ bei neseniai pristatytos „Ten kažkur giliai“, albume bus dar devyni ką tik įrašyti kūriniai.

Po lapkričio 28 dieną „Sel“ koncerto Teatro arenoje Vilniuje, gruodžio 6-ąją organizuojamas grandiozinis šou Kauno „Žalgirio“ arenoje, gruodžio 25 dieną grupė pasirodys Šiaulių arenoje. Paskutinis koncertas įvyks prieš pat Naujuosius metus, gruodžio 27 dieną Klaipėdoje, „Švyturio arenoje“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)