Praėjusį penktadienį išleistas R.Williamso albumas jau per dvi dienas buvo nupirktas didesniu nei 300 tūkst. tiražu ir tapo platininiu. Ilgai lauktą naują studijinį darbą pristatė pirmasis singlas „Party Like A Russian“. Prieš savaitę dainininkas svečio teisėmis pasirodė populiariame talentų šou „The X Factor“, kur atliko antruoju singlu tapsiančią baladę „Love My Life“.

Tai bus jau 12-as R.Williamso įrašas, kuris taps perkamiausiu dainininko tėvynėje. Be R.Williamso, tokios didelės sėkmės D.Britanijoje yra sulaukę vos du solo atlikėjai – rock‘n‘rollo karalius Elvis Presley (13) ir popkaralienė Madonna (12).

Robbie Williams vaizdo klipas – „Party Like A Russian“:

Nepaisant sėkmingos karjeros, R.Williamsas neslepia, kad ir šiandien jam patinka konkurencija. Dainininkas, kuris neseniai viešėjo britų radijo stotyje „BBC Radio 2“, apie tai kalbėjosi su populiarių laidų vedėju Grahamu Nortonu. „Ar man tai svarbu? Žinoma, kad svarbu! Aš gimęs konkuruoti – aš konkuruoju net su savo žmona!“, – paklaustas, ar jam vis dar rūpi vietos topuose, atrėžė R.Williamsas.
Kaip buvo paskelbta pirmadienį, populiarusis dainininkas vasarą surengs grandiozines „The Heavy Entertainment Show Stadium Tour“ gastroles, kurių metu koncertuos ir Lietuvoje. Britų superžvaigždė į savo nepakartojamą šou mūsų šalies melomanus sukvies rugpjūčio 16 d. Vilniaus Vingio parke. Koncertą Lietuvoje, kaip ir kitose 17-oje šalių, pradės žinomas muzikos duetas „Erasure“. Tai bus vienintelis R.Williamso pasirodymas Baltijos šalyse.

Robbie Williamso pasirodymas „The X Factor“ – „Love My Life“:

Vieša prekyba bilietai į R.Williamso „The Heavy Entertainment Show Stadium Tour“ gastrolių koncertą Vilniaus Vingio parke bus pradėta jau šį penktadienį (lapkričio 11 d.) nuo 12 val. visose „BilietųPasaulis“ kasose ir internetu: www.bilietupasaulis.lt

Vienintelį Baltijos šalyse Robbie Williamso šou, kuris 2017 m. rugpjūčio 16 d. vyks Vilniaus Vingio parke, pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“, šįmet sostinėje surengsiantis sero Eltono Johno, britų grupės „The XX“ koncertus, Kaune – populiariausią pasaulyje „Pink Floyd“ muzikos šou „Brit Floyd“ ir daugelį kitų renginių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)