Muzikinis dainos „Palauk dar” vaizdo klipas filmuotas Vilniaus senamiestyje bei spalvotame ir sausakimšame Halės turguje. Vaizdo klipo režisierė Aneta Bublytė, pirmą kartą Lietuvoje ėmėsi sudėtingos užduoties – fiksuoti visą veiksmą vienu kadru.

„Nesugadinti vieno kadro – tai didelis iššūkis, tačiau labai įdomus dalyvauti šiame procese, jaučiuosi puikiai,” – sako pagrindinį vaidmenį video klipe atliekantis Mantas Stonkus.

M. Stonkus, paklaustas, kodėl leidosi į šią avantiūrą prisipažįsta, kad jau seniai norėjo išbandyti save muzikiniame klipe. „Nors dažnai dainuodamas duše ar mašinoje įsivaizduodavau, kad esu vaizdo klipo herojus ir pagaliau tai išsipildys,” – juokiasi aktorius.

M. Stonkus negaili gerų žodžių savo filmavimo partnerei – dainos „Palauk dar” atlikėjai M. Pundziūtei-Monique. „Man patinka dirbti su profesionalų komanda, o mano nuomone Monique – yra viena savo kartos profesionalių, puikiai dirbanti ir besijaučianti muzikiniame šou pasaulyje. O ir sendamas jaučiu, kad reikia daugiau laiko leisti su jaunimu,” – linksmai nusiteikęs po filmavimo sakė M. Stonkus.

Nauja vasariška Monique daina „Palauk dar” klausytojams bus pristatyta birželio pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)