"Keistas sutapimas, kad jau ne iš vieno žmogaus išgirdome, jog šis kūrinys labai tiktų filmo garso takeliui.”- sakė grupės balsas Vaidotas Valiukevičius.

„The Roop” jau nusiuntė kūrinius keliems kino režisieriams, tačiau norėtų dar plačiau pristatyti savo muziką.

„Jeigu žinote su kuo galėtume susisiekti ir pakalbėti dėl mūsų kūrinių naudojimo filmuose, labai prašome nepasididžiuoti ir mums parašyti elektroniniu paštu info@theroop.com” – sakė būgnininkas Robertas Baranauskas.

Grupė toliau nesnaudžia – jau pradėtas kurti vaizdo klipas, kuris papasakos dar vieną jaudinančią istoriją. Be to, vaikinai intensyviai ruošiasi pirmiesiems viešiems pasirodymams, kurie turėtų įvykti vėlyvą pavasarį.

Prie grupės dainos „In My Arms“, kaip ir prie debiutinės dainos „Be Mine“ dirbo pasaulinio lygio garso režisierius. Kūrinio garso korekcijos atliktos vienoje žinomiausių pasaulio studijų – Sidnėjuje įsikūrusioje „Studios 301“. Garso režisieriaus Leonas Zervosas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)