„Naujausia mano daina „Move Your Body“ turi visus hito bruožus, tačiau tai nėra svarbiausia, – aš darau tai kas man patinka“, – sako Donatas Montvydas.

Kaip rašoma atlikėjo pranešime spaudai, prie naujojo atlikėjo kūrinio dirbo šeši žmonės įskaitant patį Donatą, kuris ir prodiusavo šią dainą.

„Pats vertingiausias yra procesas ir bendradarbiavimas su geriausiais švedų prodiuseriais. Būdamas tarp jų ir su jais įrašų studijoje Stokholme jaučiuosi bent šiek tiek arčiau savo svajonės“ – atvirauja atlikėjas.

Argumentuodamas kūrinio premjerą pasaulinėse muzikos platformose, kurios, ne paslaptis, kad Lietuvoje vis dar yra mažiau populiarios, Donny Montell siekia ne tik edukuoti muzikos gerbėjus, tačiau ir viešinti Lietuvos muzikos rinką pasaulinėje arenoje.

„Kitas, nemažiau aktualus klausimas – kiek lietuvių atlikėjų dainos anglų kalba turi galimybių Lietuvos muzikos rinkoje? Įsitikinau, jog Lietuvos radijo stotys šiuos kūrinius prilygina prie užsienietiškų, todėl konkuruoti su pasauliniais atlikėjais ir jų hitais iš ties sudėtinga. Negaliu neleisti dainų anglų kalba, kitaip užkirsim savo kelią užsienio rinkoje. Labai svarbu jog žmonės tai suprastu ir palaikytų klausydami jų „Spotify“ ar „Apple Music“, dėl šios priežasties premjera ir įvyko šiose platformose. Tai prideda Lietuvos atlikėjams galimybę būti pastebėtiems užsienyje ir tai daug pasakytų užsieniui apie mūsų Lietuvos rinką ir žmonių mentalitetą. Mes turim būti pasaulietiški ir tuo pačiu didžiausiais rėmejais savo šalies atlikėjų“.

Vieni pirmųjų atliekant gyvai naująjį kūrinį, Donny Montell išgirsti gali visa vasarą vyksiančiuose akustiniuose atlikėjo koncertuose Palangoje, Kurhauzo salėje, iš kurių artimiausias – jau liepos 9 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)