Po sėkmingos dainos „Ar tu matai tai“, pirmąjį vasaros mėnesį atlikėjas Soliaris pasitiko su nauja fotosesija, kurios autorius žurnalo „Panelė“ fotografas Algis Kriščiūnas. Tai kiek kitokia fotosesija nei visos ankstesnės. Vasariška, jausminga ir nuoširdi. Šios nuotraukos lydės visus vasaros koncertus, susitikimus ir renginius. „Naujos nuotraukos, vasariškos ir kartu jausmingos. Man jos labai patiko. Puikus darbas. Norėjosi, kažko naujo, kažko kitokio nei visada. Ačiū komandai kuri tikrai pasistengė“ – pasakojo Soliaris.

Šiandien atlikėjas pristato naują fotosesija, o tuo pačiu užsimena apie šios vasaros planus. Dar birželio mėnesį bus pristatyta nauja daina, kuri kaip spėjama taps šios vasaros hitu. Linksma, vasariška daina, pagal kuria galima linksmintis naktiniuose klubuose, išgirdus dainą radijo eteryje norėsis pasigarsinti radijo imtuvą ar tiesiog namuose garsiai pasileisti dainą taip praskaidrinant nuotaiką sau ir kaimynams.

„Daina „Ar tu matai tai“, tapo radijo stočių hitu. Tad labai tikiuosi, kad ir naujoji vasarai skirta daina prisibels į klausytojų širdis. O iki šios vasaros galo pristatysime du naujus duetus ir mažiausiai vieną solinę dainą. Laukia labai daug darbo, bet šis darbas džiuginą, nes jį įvertiną klausytojai“, – kalbėjo Soliaris.

Iki šios vasaros galo atlikėjas Soliaris ne tik pristatys naujas dainas, surengs daug klubinių koncertų, bet ir visus pakvies į naują koncertinę programą kuri tiesiog privers visus mėgautis gražiu oru, gražiais vaizdais ir romantiškomis nuotaikomis.

Kol laukiame naujų dainų, koncertų kviečiame prisiminti dainą „Ar tu matai“, bei įvertinti naujausią atlikėjo Soliario fotosesiją.

Daina „Ar tu matai tai“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)