Iki šiol atlikėjai yra koncertavę ir didelio publikos palaikymo sulaukę tik koncertuodami uždarose Kauno salėse, kurių didžiausia – „Žalgirio arena“.

„Koncertuoti vasarą lauke, gamtoje, ypač jei nusimato geras oras – didelis malonumas ir nuotaika visai kita. Tačiau tai mūsų nebestebina, pastaruoju metu dažnai koncertuojame atvirame ore“, - po koncerto kalbėjo Aras Vėberis.

Kartu su juo ir Alanu Chošnau scenoje pasirodė ir antrus metus drauge su „Naktinėmis personomis“ koncertuojantis, labiau elektroninės muzikos gerbėjams pažįstamas „Electronic I“ narys – Vitas Vaičiulis.

Dviejų dalių koncerte klausytojai išgirdo ne tik naujai skambančius – perdarytus senuosius grupės hitus – „Kelyje“, „Paskęsk debesyse“, „Sukasi ratu“, „Kaltas ruduo“, bet ir naujausias jų dainas, kurios garsina 2014 m. atsikūrusios grupės vardą – tai „Pasaulis toks yra“ ir „Saulės kraujas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)