Atlikėja neslepia – dar vasarą Žydrojoje pakrantėje, Prancūzijoje, filmuotas darbas yra pats brangiausias jos muzikinėje karjeroje. Tiek emocine, tiek finansine prasme.

„Svajojau apie smaragdinės jūros, palmių, jachtų, paplūdimių, uolėtų pakrančių vaizdus. Nica, Kanai, Monakas ir San Tropezas – tai būtent tie miestai, kuriuose visa tai ir radome“, - pasakojo dainininkė.

Anot jos, iš Prancūzijos Rivjeros parsivežta filmuota medžiaga daugybę kartų peržiūrėta bei aptarta. Norėjosi, kad „Su tavim“ kūnas, kurį vertins muzikos gerbėjai, būtų ne mažiau tobulas nei pats kūrinys.

Iš pradžių vaizdo klipo premjera buvo numatyta spalio viduryje – per N. Šiaudikytės gimtadienį. Jį tuomet matė vieno naktinio klubo Kaune, kur vyko iškilmingosios šventės dalies tęsinys, lankytojai.

„Sulaukę pastabų nutarėme vaizdo klipo neviešinti, o jį gerokai patobulinti. Kaskart, pabaigę darbą ir įvertinę galutinį rezultatą, nuspręsdavome dar šį bei tą pakeisti. Darbai užtruko ne vieną dieną ir ne vieną savaitę. Na... Bet klipas šiandien jau pristatomas gerbėjams!“, - džiaugėsi N. Šiaudikytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)