„Idėja nufilmuoti vieną iš savo koncertinėje programoje atliekamų koverių buvo brandinta jau seniai. Visuomet norisi, kad klausytojai pažintų atlikėjo visas neatrastas kerteles ir išgirstų ir patirtų bent dalelę to, ką darome gyvo garso pasirodymuose“, – besidalydama daina sakė N. Šiaudikytė.

Jau kelerius metus su gyva grupe pasirodymus rengianti N. Šiaudikytė atskleidė, kad tai buvo jos sena svajonė. „Visą gyvenimą svajojau apie gyvais instrumentais grojančią grupę, su kuria galime improvizuoti ir kurti gražius dalykus čia ir dabar. Kiekvienas dainininkas galėtų paantrinti, jog koncertuoti su gyvais instrumentas yra nepalyginamai didesnė euforija. Tad ta euforija ir noriu su jumis pasidalinti. Mūsų graži ir trumpa improvizacija jums“, – sakė atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)