Ella Eyre, kurios tikrasis vardas – Ella McMahon, išgarsėjo prieš kelis metus kartu su britų grupe „Rudimental“ įrašiusi dainą „Waiting All Night“. Hitas, pelnęs „BRIT Awards 2014“ geriausio britų singlo apdovanojimą, „išsprogdino“ Ellos muzikinę karjerą. Savo fantastišku balsu ir įspūdingais bendrais projektais su „Rudimental“, DJ Fresh, „Bastille“, Naughty Boy ir kitais atlikėjais „įveikusi“ publiką, 2014 m. Ella buvo nominuota „MTV“ apdovanojimuose kaip metų naujokė ir „BRIT Awards“ kritikų pasirinkimo kategorijoje. Tais pačiais metais ji buvo pripažinta metų naujoke „MOBO Awards“, 2015 m. šiuose apdovanojimuose Ella Eyre įvertinta kaip metų atlikėja. Šios vasaros pabaigoje pasirodė ir debiutinis Ellos albumas „Feline“ – jame 14 R&B, pop ir neo soul muzikos dainų.

Šiandien ši, vos 21-erių sulaukusi dainininkė, jau vadinama ikona – begalė pasirodymų muzikos festivaliuose ir pilnos koncertų salės Didžiojoje Britanijoje įrodo, jog publikai patinka, ką Ella Eyre „išdarinėja“ scenoje. Audringas temperamentas, entuziazmas, gyvybingi šokių judesiai ir lyg nevaldomas lakstymas po sceną – vokalistė puikiai žino, kaip sukurti stiprų vakarėlį.

Ella Eyre dainos „Together“ vaizdo klipas:

Jamaikietiškų, maltietiškų ir britiškų genų turinti dainininkė šiais metais tapo „Emporio Armani“ kvepalų „Diamond Violet“ veidu, šioje pozicijoje pakeitusi Beyonce. Beje, dėl savo vokalo ir įspūdingos išvaizdos Ella Eyre dažnai pavadinama britiškąja Beyonce.

Apie Jess Glynne muzikos pasaulyje pradėta kalbėti 2014-ųjų pradžioje, kai britų topuose beveik tuo pat metu pasirodė du kūriniai su Jess balsu: deep house prodiuserio „Route94“ daina „My Love“ ir „Clean Bandit“ superhitas „Rather Be“. Abi dainos buvo nominuotos „BRIT Awards“ geriausio britų singlo kategorijoje, su „Rather Be“ Jess Glynne ir „banditai“ pelnė geriausio „Grammy“ šokių muzikos įrašo apdovanojimą.
Debiutinis Jess Glynne singlas „Right Here“ buvo išleistas tą pačią vasarą ir pateko į „UK Top-10“. Pasirodžiusi ne viename Didžiosios Britanijos muzikos festivalyje, dainininkė leidosi į koncertinį turą ir tęsė bendradarbiavimą su kitais atlikėjais – Jess Glynne yra prisidėjusi kuriant Iggy Azalea, Little Mix, M.O., Rita Ora, „Rudimental“ ir Tinie Tempah dainas. Dar viena jos kartu su „Clean Bandit“ įrašyta daina „Real Love“ tapo ketvirtu iš eilės Jess įdainuotu kūriniu, patekusiu į Didžiosios Britanijos Top 10.

2015 m. vasarą pasirodė debiutinis Jess Glynne albumas „I Cry When I Laugh“. Jame skambančioms dainoms „Hold My Hand“ ir „Don‘t Be So Hard on Yourself“ Didžiosios Britanijos singlų topuose užėmus pirmąją vietą J. Glynne tapo antrąja britų soliste, kuriai tai pasiekti pavyko net 5 kartus. „I Cry When I Laugh“ tapo perkamiausiu albumu Didžiojoje Britanijoje.

Jess Glynne dainos „Hold My Hand“ vaizdo klipas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)