„Vokiškai preciziškas detalumas, tvarka, dėmesys mažiausiems niuansams: tokį įspūdį iškart sudarė „milkių“ atsiųstas pageidavimų sąrašas, kuris iš tikrųjų primena knygą – ten yra apie 50-60 lapų, ir tarp jų nė vieno pustuščio, viskas kruopščiai surašyta nuo-iki, – pasakojo „Galapagų“ organizatoriai. – Nors jie yra linksmi vaikinai, tas sąrašas – gana griežtas.“

Į festivalį Zarasuose, ežero saloje „Milky Chance“ atvyks savo patogiu dviaukščiu turo autobusu. Atskiroje technikos priekaboje atsiveš visa, kas reikalinga būtent jų pasirodymui.

„Jie vežasi viską savo, net ir mikrofonus. Laukiame devynių žmonių komandos, kuri šeštadienį festivalyje dirbs nuo ankstaus ryto. Jų repeticijai turi būti skirtos net keturios valandos. Tai buvo šiek tiek sudėtinga sąlyga, nes yra daugybė kitų grupių, bet sudėliojome darbo grafiką taip, kad visi spėtų. Iš kitos pusės, labai vertiname tokį požiūrį į darbą. Reiškia, „Milky Chance“ pasirodymas bus tikrai labai labai geras. Tie, kas juos matė Glazge, teigė, kad tai išvis buvo visų laikų geriausias kada nors matytas koncertas. Taip bus ir „Galapaguose“, – kalbėjo organizatoriai.

Visą dieną festivalyje praleisiantys „Milky Chance“ mielai pasinaudos proga pasimaudyti ežere. O scenos užkulisiuose – gerai praleisti laiką, mėgaujantis rožiniu vynu, lietuvišku alumi, šampanu, romo ar džino kokteiliais. Būtent tokių alkoholinių gėrimų pageidavo šiuo metu viena populiariausių grupių pasaulyje.

Taip pat jie paprašė kokosinio vandens, šaltos arbatos, ryžių ir sojų pieno, vaisių ir uogų smūčių. Pabrėžiama, kad „Milky Chance“ renkasi vegetariškus patiekalus. Jiems turi būti paruošta sėmenų dribsnių, avokadų, geros žuvies.

Grupė, kurią per vieną naktį išgarsino hitas „Stolen Dance“, o vėliau ir tokios dainos kaip „Down by the River“ ar „Flashed Junk Mind“, šią vasarą groja visuose didžiausiuose Europos festivaliuose, o nesenai pervažiavę skersai išilgai Ameriką jie surengė anšlaginį koncertą net ir Raudonųjų Uolų autentiškame amfiteatre, ant kurio scenos yra groję U2, „The Beatles“ ar jiems ypač artimas Jimis Hendrixas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)