Iš visos Europos suplaukę reiveriai, kurių dauguma į Berlyną atvyko 70 specialiai užsakytų traukinių, šoko Tyrgarteno parke pagal garsiai plyšaujančią techno muziką.

Renginį pagyvino 72 metų chormeisteris Gotthilfas Fischeris (Gothilfas Fišeris), kuriam laikui pakeitęs dvigubai jaunesnius diskžokėjus, ir pagrojęs populiarių liaudies melodijų, kaip "Das ist die Berliner Luft" ("Tai Berlyno dvelksmas") techno versijas.

Tačiau į šventę susirinko kur kas mažiau muzikos gerbėjų - renginio organizatoriai jų prognozavo 1,5 milijono. Šių metų festivalio šūkis buvo "Vienas pasaulis, vienas Meilės paradas".

Iš viso policija už vagystes bei narkotikų vartojimą suėmė 34 žmones. Vienas narkotikų platintojas buvo sulaikytas su 800 "Ecstasy" tablečių, pranešė miesto vidaus reikalų viršininkas Eckhardas Werthebachas (Ekhardas Vertebachas).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją