Kasmetiniai M.A.M.A apdovanojimai – tai ne tik muzikantų, bet viso pramogų pasaulio šventė. Kauno „Žalgirio“ arenoje prieš tris savaites buvo nutiestas plačiausias raudonasis kilimas, kuriuo žengė ypatingi svečiai, o juos kalbino Vaida Skaisgirė, Mindaugas Rainys ir Saugirdas Vaitulionis.

Stebėjusieji tiesioginę transliaciją internete, galėjo pamatyti, kad tai buvo ne tik linksmi pokalbiai, bet ir improvizuoti nuotykiai, pavyzdžiui, M.A.M.A nominantas, reperis Ironvytas užsimojo vienu ypu pakelti abu Raudonojo kilimo vedėjus ir jam tai pavyko.

Apdovanojimai įsimins ir rokeriui Justinui Jaručiui – ne tik todėl, kad ką tik tėvu tapęs muzikantas tądien su „Freaks on Floor“ bendražygiu Roku Beliukevičiumi pelnė prestižinę M.A.M.A statulėlę, bet ir todėl, kad galėjo išbandyti paukščio skrydį aukštai virš kolegų galvų.

Metų atlikėja tapusi Erica Jennings, kuri taip pat neseniai paskelbė, kad laukiasi trečio vaiko, tąsyk savo paslaptį dar laikė po širdimi, bet užtat į apdovanojimų istoriją pateks jos nuoširdi, jautri, motiniška ir tiesiog pilietiška padėkos kalba.

O kas vyko tuo metu, kai žiūrovams buvo transliuojama dinamiška ceremonija ir efektingi muzikiniai numeriai? Kaip už kadro buvo tikslinamos renginio eigos detalės, kaip teikėjai ir šokėjai ruošėsi savo misijai, koks jaudulys atsispindėjo vedėjų veiduose, kol jie sėdėjo grimo kambaryje? Ir – kokia gi ta M.A.M.A Raudonojo kilimo zona, į kurią susirinko ne tik visi populiariausi šou verslo veidai, bet ir kone šimtas žiniasklaidos atstovų?

Visa tai jau šiandien galima pamatyti videomenininko Salvijaus Stravinsko sukurtame M.A.M.A 2016 filmuke.

Jį pasižiūrėti galite čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)