Tiesa, antrus metus iš eilės rengti koncertą VilniausSiemens“ arenoje Marijonas turėjo svarią priežastį - šį šeštadienį Marijonas sausakimšoje „Siemens“ arenoje savo gerbėjams pristatė naujausią albumą „Lengvas būdas mesti klausyti“.

„Šįkart arenoje koncertą rengiame sėkmės apakinti. Pernai buvau tokio koncerto priešininkas, netikėjau, kad tai gali pavykti. Dėkoju žmonėms ir visiems, kad mums pavyko. Šiais metais ėjau su pasitikėjimu. Reikia pripažinti, iki tol mūsų koncertinės salės traukdavo pusantro tūkstančio žmonių. Šuolis nuo pusantro iki aštuonių ar dešimties yra ženklus, tad rizikingas. Bet nemaniau, kad mums taip gerai pasiseks. Arba žmonės labai geri arba mes neblogi. Arba abu variantai“, - prieš koncertą svarstė atlikėjas.

Šį šeštadienį į M. Mikutavičiaus šou susirinko 12 tūkstančių žiūrovų. Todėl į koncertą plūstanti masė žmonių paralyžiavo sostinės gatves dar gerokai prieš koncertą.

„Aš dabar žinau, kas yra tikra palaima gyvenime - matyti šitiek žmonių vienoje vietoje“, - išvydęs prieš save šėlstančią minią prisipažino Marijonas.

Naujausią albumą „Lengvas būdas mesti klausyti“ Marijonas gerbėjams pristatė po šešerių metų pertraukos. Tačiau galima sakyti, kad kelią į didžiąsias šalies arenas jam atvėrė albumas „Baigėme mokyklą“, kurį jis išleido 2008 metais.
Marijono turo koncertas Siemens arenoje

„Šis albumas įkvėpė mano koncertinę veiklą. Nes iki tol pachaltūrindavau, bet nevadindavau to koncertiniu gyvenimu. Nuvažiuodavau su dviem dainom kompakte, kažką padarydavau. Po albumo „Baigėme mokyklą“ susirinkau muzikantų grupę ir pradėjau koncertuoti taip, tarsi iki tol niekada gyvenime nebuvau daręs. Pradėjau nuo mažų klubų ir nedidelių koncertinių salių“, - DELFI pasakojo pilnutėles arenas surenkantis Marijonas, kuriam šeštadienį lenkėsi 12 tūkstančių gerbėjų.

Klaupėsi prieš liaudį ir pats atlikėjas. Kaip juokavo Marijonas, beveik visos jo dainos yra apie meilę ir moteris. Bet kelios yra apie krepšinį ir Kalėdas. Atliekant jo parašytą krepšinio himną "Nebetyli sirgaliai" M. Mikutavičius juokavo: "Lietuvos Konstitucija neleidžia jums sėdėti, reikia atsistoti".

Tačiau per kai kurias dainas vakaro kaltininkas ragino gerbėjus ne atsistoti, bet atsitūpti. "Jūs esate tai, ką kiekvienas žmogus bent kartą gyvenime turėtų patirti", - sakė Marijonas.

Pajutęs azartą, Marijonas paragino vieną salėje esančią porą sudalyvauti atrakcijoje - vyrui pasirašyti ant savo moters krūtinės. Per porą akimirkų tokia drąsuolių pora atsirado. Tačiau įsilinksminusi moteris nepasitenkino vien vyro autografu. Atstačiusi krūtinę ji prašė ir Marijono autografo, tačiau šis galantiškai atsisakė pabrėžęs, kad leido vyrams iš salės pajusti, koks jausmas garsiems atlikėjams pasirašinėti damoms ant krūtinių.

Gėlėmis apibertas atlikėjas žiūrovų buvo išprašytas bisui ir pabirus konfeti atliko "Tris milijonus". "Jei mes po gyvenimo kažkur pateksim, tai ta vieta atrodys kaip čia", - sakė publikai nusilenkdamas Marijonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)