Renginiui prasidėjus, prie scenos šokti ir mėgautis kultinėmis dainomis buvo sudėtinga. Kelios įsiaudrinusios neblaivios merginos aršiai vieną kitą stumdė. Koncertą vainikavo trijų merginų porų muštynės, kurias turėjo skirti renginio apsaugininkai. Buvo iškviesta policija.

Koncertą stebėjęs Vytautas Puodžius „Tiesos” portale pasidalino taikliomis įžvalgomis (kalba netaisyta):

„OK Mielieji… Džordana buvo nereali, koncertas geras… bet, deja, turime didžiulę gėdą ir „išpurpusį pūlinį” - tai lietuvių kultūra ir požiūris į kitus žmones. Nežinau, kada turėjau paskutinį kartą didesnę gėdą, diskomfortą, pasibjaurėjimo žmonėmis jausmą.. Kodėl? Koncertas buvo dar net neprasidejęs, o jau jaunas paneles apsauga nešte nešė iš klubo, nes šios buvo lužę. Visa koncertą vidury salės vyko jaunų ir nelabai jaunų panelių muštynės, grumtynės. Neturėjom galimybės mėgautis renginiu. Toks jausmas, kad žmonės atvyko tik prisigerti.. Vienas kito klausėm, iš kur tie žmonės, kur jie gyveno, kur mokėsi, ką jie skaitė?
Ir kas keisčiausia, kad taip elgėsi ne vaikinai, ne vyrai, o mūsų grakščiosios, laibosios moterys! Mielosios, jūs esate kiaulės!!! Sugadinot nuostabų renginį ir praradot moters statusą, nukritot iki minus dešimt ir dar daugiau.
Žinoma buvo aibė žmonių, kurie buvo šokiruoti kaip ir mes.. Daugiau jokių lietuviškų renginių...
Ačiū Džordanai už renginį ir didžiulis NEAČIŲ JUMS MŪSŲ PRASIGĖRUSIOM KIAULĖM !!!”

Koncerto organizatorė taip pat patvirtino, kad renginio metu per salę vaikščioti buvo sunku: „Buvau keletą kartų tikrai stipriai merginos pastumta, bet tikrai ne visi renginyje buvę svečiai taip elgėsi”, - sakė „Tiesos” direktorė Inga Davison.

D. Butkutės vyras ir vadybininkas Elegijus Strasevičius teigė, kad kartais nutinka taip, kad į koncertą atėję žmonės pamiršta, kad yra ne vieni. Tai ypač matosi padauginus alkoholio. „Norėčiau paprašyti daugiau pagarbos vienas kitam. Nepaisant visko, mes jus labai labai mylime ir laukiame kituose koncertuose Anglijoje ar Lietuvoje“, – pridėjo E. Strasevičius.

Koncerto Londone akimirkos: