Hipnotizuojančiu vokalu, nuoširdžiais dainų tekstais ir svaiginančiai melodingais gitarų skambesiais gerbėjus žavinti grupė drauge ant scenos užlipo vos prieš tris metus, tačiau tiek pakako, jog šiandien jie būtų viena geidžiamiausių Europos indie folk grupių, aktyviai grojančių visame pasaulyje.

Romantiški ir jausmingi „Lola Marsh“ kūriniai kartais lyginami su amerikietės Lanos Del Rey kūryba. Grupės vokalistės Yael Shoshana Cohen teigimu, tai komplimentas, nes jų vokalo tembrai ir dainavimo maniera išties panaši, tačiau esminis skirtumas – kilmė iš visiškai kitokių muzikinių pasaulių, todėl „Lola Marsh“ iš kitų panašaus skambesio grupių išsiskiria artimųjų rytų skambesiais. Tai unikalus jų kūrybos braižas žavintis ne tik gimtojo Izraelio klausytojus, bet ir egzotikos bei kitoniškumo išsiilgusių europiečių ausis.

Menų fabrike „Loftas“ pernai koncertavusi „Lola Marsh“ grupė išskėstomis rankomis laukiami ne tik koncertų salėse, bet ir didžiausiuose muzikos festivaliuose. Jie jau spėjo pasirodyti „Primavera Sound“ festivalyje Barselonoje, „Eurosonic Festival“, „Pohoda“ ir daugelyje kitų.

Melodingieji Tel Avivo numylėtiniai „Lola Marsh“ urbanistiniame „Loftas Fest“ festivalyje sceną dalinsis su prancūzų elektronikos vunderkindu Gesaffelstein, charizmatišku britų trio „Daughter“, viena perspektyviausių britų grupių „Formation“ ir spalvingaisiais londoniečiais „Kero Kero Bonito“.

Lola Marsh
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)