„Loftas Fest“ – tai geriausia proga pasimatyti su draugais po atostogų ir patirti pasaulio didmiesčių įkvėptą festivalinę patirtį nebekeliant kojos už miesto, prieš pat produktyvų rudens sezoną.

Šiame festivalyje nebereikės sukti galvos dėl miegmaišio ir palapinės, ar kaip toli nuo miesto vyksta veiksmas. Čia viskas arti, pačiame Vilniaus viduryje.

Muzikos ir naujų miesto patirčių ieškotojų „Lofto Feste“ laukia įvairios pramogos: industrinėje aplinkoje įrengtos pop-up galerijos, miestietiško maisto kiemas, begalė erdvių žaidimams ir, svarbiausia, 3 scenos vidinėse erdvėse ir 1 speciali „Vilnius Music Week“ scena „Lofto“ kieme.

„Loftas Fest“ – kaip ir du kartus prieš tai, taip ir šiemet, yra šių dienų aktualiausios muzikos ir melomaniškų atradimų derinys. Po šios muzikinės patirties tikri miesto vilkai visada atranda, kuo pasipildyti savo grojaraščius.

„Loftas Fest“ programa šiemet stebina netikėtais sugrįžimais ir saldžiais pirmais kartais. Vieni didžiausių sugrįžimų: elektroninės muzikos pranašas Nicolas Jaaras su projektu „Darkside“ ir magija scenoje užsiimančios Danijos electro pop pažibos – „When Saints Go Machine“.

Pirmą kartą „Lofto“ festivalyje pasirodys Leon Somov & Jazzu. Visa tai ir dar daugiau pirmąjį ir tradiciškai – patį griausmingiausią rugsėjo savaitgalį.

LOFTAS FEST 2014 GROJA: „Darkside“ (JAV), „When Saints Go Machine“ (DK), „Skamp“ (LT)
BRNS (BE) „Pomrad“ (BE), Garbanotas Bosistas (LT) „Bonafide 3000“ (ISR) „Electronic I“ (LT), RSD (UK), Leonas Switchas (UK), „Firejose“ (EST), Beissoul & Einius (LT), „Great Mountain Fire“ (BE), Rebeka (PL), Niklavz (LV), „Young Stadium Club“ (PL), „Ministry of Echology“ (LT), Kaiju (UK), „Demon“ (UK), „Tape Flakes“ (UKR), „White Sparks“ (UKR), PER (LV), „Malalata“ (CZ), „Astro’n’out“ (LV), „Non Human Persons“ (PL), „Würffel“ (EST), „Astra the 22's“ (LV / JAV), „Super besse“ (BY), „Carnival Youth“ (LV), „Freaks on Floor“ (LT), „Neteisėtai Padaryti“ (LT), „Cultor“ (LT), „Jama & W“ (LT), „Dee & Kamy“ (LT), „Posthumans“ (LT), „Baltic Balkan“ (LT), „Fusedmarc“ (LT), „Makchu Pikchu“ (LT).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)