Festivalį triukšmingai atidarė muzikos grupė „Solo ansamblis". Pradėję rinktis miestiečiai negailėjo plojimų ir audringų reakcijų. Net ir vėstant orui publika šoko vienam po kito grojant populiariems atlikėjams.

Scenoje pasirodė estų elektroninės muzikos žvaigždė Noep ir Lietuvoje neseniai išpopuliarėjęs „Daddy Was A Milkman“. Prieš savo pasirodymą britų atlikėjas JP Cooper atliko apšilimą. Atlikėjas šokinėjo per šokdynę ir atliko keletą atsispaudimų. „Aš pirmą kartą Lietuvoje ir tuo labai džiaugiuosi", - prieš atlikdamas dainą „Birthday" sakė jis.

Tarp klausytojų buvo galima sutikti ir politiką Gabrielių Landsbergį su žmona Austėja bei atlikėją ir muzikinės grupės „Skamp" narį Viktorą Diawarą.

Tačiau vakaro vinimi tapo „Röyksopp“ pasirodymas. Kalbama, kad prieš jį grupė lankėsi Antaviliuose, kur perplaukė visą ežerą. Šių Norvegijos muzikantų pasirodymo metu prie scenos neliko laisvų vietų. Gausiai susirinkusi publika neskubėjo skirstytis net ir prasidėjus vakarą turėjusiam baigti lazerių šou.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)