Lietuvių muzikos agentūra M.P.3 kartu su Latvijos muzikos eksporto ofisu organizavo bendrą renginį „Recharge with Latvia & Lithuania!“, kuris buvo įtrauktas į oficialią „Reeperbahn“ festivalio programą. Šiame renginyje kartu su lietuviais pasirodė viena žymiausių Baltijos šalių grupių „Instrumenti“ (šią savaitę pranešusi apie savo koncertą sausio mėnesį Vilniaus „Lofte“) ir Vokietijos bei aplinkinių šalių rinkose savo albumą netrukus išleisianti latvių dainininkė Alise Joste.

„Džiaugiamės galimybe dalyvauti didžiausiame ir seniausiame klubiniame festivalyje Vokietijoje“, – teigė „Colours of Bubbles“ gitaristas Tomas Grubliauskis. „Maloniai nustebino geri delegatų atsiliepimai ir dėmesys, o festivalio dvasia įkvepia judėti pirmyn ir siekti aukštesnių tikslų.”

Sepyniasdešimt klubų vienyjančiame Hamburgo festivalyje renginio „Recharge with Latvia & Lithuania!“ vieta buvo pasirinkta neatsitiktinai – pernai festivalyje šiame klube koncertą surengė sutartį su BMG pasirašę estai „Evert and The Two Dragons“ ir legendinė latvių grupė „Prāta Vētra“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)