Edgarui tai ne pirmas duetas su Latvijos atlikėja – 2005 m. su latvių dainininke LadyBird įrašyta daina „My lover‘s gone“, kuri sulaukė didelio pasisekimo, buvo mėgstamas kūrinys daugelio ir tapo didžiuliu hitu tiek Lietuvoje, tiek Latvijoje.

„Naujoji daina „Story about us“ savo nuotaika ir skambesiu primena „My lover‘s gone“, tad pasijutau laiko spiralėje,– sako šios dainos autorius Edgaras Lubys.– Per savo muzikinį kelią vis turiu sąsajų su Latvijos muzika ir man tai patinka! Latvijos ir Lietuvos muzikiniai skoniai tam tikra prasme panašūs, temperamentas, net humoro jausmas, bet, žinoma, yra ir skirtumų. Samantą pažinojau jau seniau, kai ji Lietuvoje dar nebuvo žinoma, tuomet bendravau su Jos vadybininku Latvijoje ir taip ją išgirdau. Samanta Tina pati susisiekė su manimi ir pasiūlė kartu įrašyti dainą, na, o aš, nieko nelaukęs, tiesiog vienu prisėdimu parašiau „Story about us“, – pasakoja Edgaras.

Samanta Tina – išskirtinio, galingo balso savininkė, ne vieno tarptautinio konkurso nugalėtoja ir prizininkė, taip pat mylima Lietuvos žiūrovų po jos dalyvavimo TV projektuose „Lietuvos balsas“ bei „Žvaigždžių duetai“.

"Edgarą (tuo metu buvo žinomas Amberlife sceniniu vardu) pamenu dar nuo tada, kai man buvo 16 metų. Tuo metu radijo stočių hitas buvo jo ir LadyBird bendras kūrinys „My lover‘s gone“. Aš dievinau tą dainą ir niekada nesitikėjau, kad išauš diena, kai kartu įrašysime bendrą kūrinį! Aš labai džiaugiuosi mūsų projektu, bendru kūriniu, kuriam skyrėme tiek meilės ir aistros, esu labai patenkinta rezultatu. Muzika mus sujungia tarsi į vieną visumą, aš labai laiminga, kad galiu tuo pasidalyti su visu pasauliu. Labai esu dėkinga Edgarui už jo nuostabią muziką, gražius šios dainos žodžius ir labai tikiuosi, kad žmonės, išgirdę šią dainą, jos melodijoje, žodžiuose pajaus sklindančią meilę, norime, kad šis dieviškas jausmas pasiektų kiekvieną mūsų klausytoją“, – mintimis dalijasi Samanta Tina.

Jūsų dėmesiui ir vertinimui pristatome ne tik naująją dainą „Story about us“, bet ir specialiai šiai dainai sukurtą vaizdo klipą, kuris buvo nufilmuotas kaimyninėje Latvijoje, netoli Rygos, golfo laukuose.

„Tą dieną iš tiesų buvo labai šalta, kai filmavome šį vaizdo klipą, pamenu tik, kad mano sustirę pirštai turėjo maigyti fortepijono klavišus“, – juokiasi Edgaras.

„Nepaisant speiguoto oro filmavimo metu, vaizdo klipas išties šiltas, jausmingas, romantiškas, o juk šiluma ir meilė yra tai, ko kasdien reikia kiekvienam žmogui, ir tikriausiai nėra nė vieno kūrinio, kuriame neatrasime meilės. Būkite mylimi ir mylėkite“, – taria duetas, žadantis surengti bendrus pasirodymus Lietuvos ir Latvijos miestuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)