Laimėtojas paaiškės burtu keliu. Konkursas vyksta iki trečiadienio (kovo 12 d.) 23:59.

Gytis Paškevičius grįžta į didžiąsias Lietuvos arenų scenas kartu su rusų folkloro kolektyvu „Arinuška“ pristatydamas naujausią romansų programą.

Dviejų dalių koncerte klausytojai turės galimybę pajusti tiek senojo, autentiško romanso skambesį, tiek mėgautis šiuolaikiškai aranžuotomis melodijomis.

Koncerto pirmojoje dalyje Gytis Paškevičius kartu su „Arinuška“ ir liaudies instrumentų ansambliu kurs intymią, betarpišką nuotaiką, kurioje visu grožiu atsiskleis senojo rusų romanso skambesys. Antroji
koncerto dalis išsiskirs šiuolaikiškomis aranžuotėmis ir didžiule atlikėjų sudėtimi – kartu su Gyčiu Paškevičiumi ir „Arinuška“ žiūrovus į jausmingą bei uždegantį romansų svaigulį panardins Vytauto Lukočiaus vadovaujamas orkestras „Vilnius Sinfonietta“, ritmo grupė bei metų instrumentalisto apdovanojimą pelnęs gitaristas Aleksandras Tenas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)