Koncertą stebėjo ne tik artimiausi Mykolo draugai, bet ir jau jo muziką spėjusių pamėgti gerbėjų būrys.

Komunikacijos specialistas kaip atlikėjas debiutavo praėjusių metų rudenį. Su singlu „Herojai“ debiutavusi grupė nepanoro iš karto atskleisti savo veidų, tad smalsiausi ėmė narstyti solisto balsą bandydami suvokti, kas slypi už neįprasto tembro. Deja, atspėti, kas slypi po kauke, nebuvo lengva.

Tačiau kaukės šiai grupei – ini svarbi įvaizdžio dalis. Apie tai DELFI kalbėjęs M. Katkus įvardijo net kelias priežastis.

Be to, „The station“ jis taip pat nelinkęs vadinti tiesiog grupe: „Tai kartu ir meninis projektas. Kartu su albumu bus išleista ir viena iš labai nedaugelio lietuviškų grafinių novelių, turime ir daug kitokių sumanymų. Mūsų kaukės labai stipriai susijusios būtent su jomis – grafinėmis novelėmis. Kūrėme koncepcinį albumą – albumas pasakoja istoriją, turi temas ir personažus“.

Dainomis istorijas pasakojantis Mykolas tikina, kad jo tekstuose svarbus kiekvienas žodis, kiekviena siunčiama žinutė.

„Albumo tema – pabėgimas: nuo šeimos, normų, kultūros ir šalies. Ir bet koks kaukių naudojimas susijęs su asmenybe. Kaip ir sakiau, baltą popieriaus lapą – arba žmogų be šleifo vertinti yra kur kas lengviau. O kai esi šiek tiek žinomas ir tampi scenos artistu, kaukė padeda atskirti du pasaulius, jų siunčiamas žinutes“, – pasakojo M. Katkus.

Į sceną užlipęs komunikacijos specialistas jau seniai norėjo išbandyti save tokiame amplua. Dabar tiesiog pajautė, kad jo muzika atras klausytojų: „Man šis projektas pirmiausia svarbus asmeniškai, ne dėl kitų ar topų“.

Koncerto akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)