Londone reziduojantį Meksikos didžėjų, kuris skaičiuojamas tarp pačių laukiamiausių „Exit“ vasaros rezidencijos svečių, pasitiks Kastis Torrau.

Ryškėja albumo kontūrai

Publika Palangoje turės progą įvertinti būsimo albumo, apie kurį kas dieną vis garsiau kalba pats Betoko, kontūrus.

„Taip, planuoju albumą! Paskutiniu metu labai daug groju. Kiekvieną savaitę – vis skirtingose pasaulio dalyse. Tai mane įkvepia. Pakeliui renku idėjas ir garsus, kuriuos turiu galimybę iš karto išbandyti šokių aikštelėse“, – pasakoja Betoko.

Vieną po kito šokių muzikos hitus kepantis prodiuseris pripažįsta, jog nesibaigiančios kelionės vagia studijos laiką. „Vis daugiau kūrybinio proceso vyksta tiesiog keliaujant, o grįžęs į studiją sudėlioju paskutinius taškus ant i“, – sako „Exit“ rezidencijos svečias.

Betoko pasirodymas rezidencijoje neapsieis ne tik be „Raining Again“ – kol kas didžiausio prodiuserio hito. Publika be jokios abejonės išgirs ir naujausią Betoko kūrinį „Before I Lose Control“.

Derins su 1000 km lenktynėmis

Svečią „Exit“ rezidencijoje palaikysiantis Kastis Torrau su Betoko scenoje susitiks antrą kartą. Prieš kelis mėnesius didžėjai lipo į tą pačią sceną Londone – kartu su legendiniu Nick Warrenu pasirodė jo leidybos kompanijos „Hope“ organizuotame vakarėlyje.

Ką tik iš trumpų atostogų Ibizoje grįžęs Kastis Torrau „Exit“ publiką planuoja pamaloninti savo naujausia kūryba. Vasaros rezidencijos scenoje visu gražumu suskambės „Monster“ ir „Hero“ garso takeliai, kuriuos jau netrukus išleis „Hope“.

„Netrūks ir lengvų, vasariškų kūrinių, ir tamsesnių, gilesnių akordų. Ruošiuosi eklektiškam setui“, – sako Kastis Torrau. Didžėjus savo pasirodymą „Exit“ scenoje derins su Palangoje savaitgalį vyksiančioms 1000 km lenktynėmis.

„Dieną palaikysiu lenktynėse dalyvaujančius savo komandos draugus, kuriuos vakare kviesiu į klubą“, – pasakoja Kastis Torrau, renkantis ne tik publikos plojimus klubuose, bet ir taures automobilių ralio čempionatuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)