“Dr.Who Exclusive” renginių ciklas tęsia savo misiją supažindinti Klaipėdą su „X Faktoriaus“ talentais, pelniusiais daugiausiai publikos simpatijų. Po furoro, kurį sukėlė merginų numylėtinis Martynas, ir šiltai sutikto merginų projekto „4 Roses“ pasirodymo estafetę perima „X Faktoriaus“ super egzaminą išlaikiusi Giedrė Vokietytė. Gyvo garso koncertas „Dr.Who“ klube šį penktadienį nugalėtojai taps pirmąja pažintimi su pajūrio publika, kurios gretose išties nestinga nuoširdžių vokalistės talento gerbėjų.

Giedrė atviravo, kad milžiniška „X Faktoriaus“ scena ir akistata su TV kameromis dovanojo daug patirties, tačiau nuo jaudulio neišgydė. „Vis dar baisu. Bet tuo pačiu labai smagu! Tiesiog suvoki, kad dabar tau tenka visa atsakomybė“, – kalbėjo kontraktą su kompanija „Sony Music“ laimėjusi vokalistė, jau greitai kibsianti įrašinėti naują singlą.

Giedrės neerzina „X Faktoriuje“ priklijuota lietuviškosios Pink „etiketė“.

„Manau, tik džiaugtis reikia, jei tave lygina su šitiek pasiekusiu žmogumi“, – nesivėlė į išvedžiojimus vokalistė.

Palinkėjęs G.Vokietytei sėkmės „Dr.Who“ plačiai atlapos duris gaujai vilkų. Įspūdingus kostiumus ir choreografiją sujungęs „Wolf Show“ – šeštadienio nakties „vinis“. Nuožmūs ir tuo pačiu kerintys vilkai tapo įkvėpimo šaltiniu fantazijos nestokojantiems projekto autoriams, kurie su pasididžiavimu jį pirmąkart pristatys „Dr.Who“ erdvėse.

Instinktus išlaisvinančiais šokių muzikos dūžiais šeštadienį klube aprūpins ne tik rezidentai Justin Beat ir Endrio, bet ir svečių duetas iš Kauno. Pirmąkart prie „Dr.Who“ grotuvų pirštus miklins ir erogeninių klausos zonų ieškos sparčiai populiarėjantys G-Spot Dj's.

Dueto vizitinė kortelė – švelnus, lengvas, turtingo ir stipraus vokalo kupinas skambesys, tačiau malonumui pasiekus aukščiausią tašką, nevengiama ir griežtesnių kirčių. Nuo gilaus deep house iki energingo electro house – “Party Animal” naktis svečiam suteiks progą atskleisti platų savo mėgstamų kūrinių ir tempo spektrą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)