Nors Julijos Fedotovos ir Justin Xara'os duetas jau nuo pavasario pradėjo koncertuoti klubuose su Karina, gyvai atliekančia garsių užsienio atlikėjų elektroninės muzikos hitus, tačiau tai pirmasis jos įrašas su šia populiaria didžėjų komanda.

„Šis singlas – tai pirmoji kregždė iš mūsų naujosios vasarinės kompiliacijos „Xara&Fedotova Mixmasters Sessions 2012“, kurioje skambės ne tik visiems žinomi hitai, bet ir visiškai nauji bei oficialiai dar neišleisti kūriniai. Kadangi kompiliacija yra sudaryta beveik vien iš lietuvių prodiuserių kūrinių, šis albumas leidžia įvertinti, kokį elektroninės muzikos lygį esame pasiekę Lietuvoje“, - sako jau 7 metus Lietuvoje gyvenanti baltarusė Julija Fedotova.

Pasak Julijos, bendradarbiauti su Karina buvo lengva ir malonu. „Karina ne veltui yra tokia populiari atlikėja – ji išsiskiria ir įdomia asmenybe, ir geru bei stipriu vokalu“, - sako J.Fedotova.

Jau daugiau nei pusmetį motinystės rūpesčiais besidžiaugianti Karina, su grupe „69 danguje” nuo vasaros pradžios koncertuojanti pajūryje, debiutavo ir kaip kūrėja – su „My Time“ melodija ir tekstu jai teko dirbti naktimis. „Dabar pagrindinis mano darbas būti mama, o prie jo prisideda dar ir koncertų turas, taigi papildomiems darbams laiko lieka tik sūnui užmigus. Jei sudėtume visas šio kūrinio vokalo melodijai ir tekstui skirtas valandas, tai gautųsi visa naktis“, - sako dar ir „Žvaigždžių mokyklai“ vadovaujanti atlikėja.

Ji išduoda, kad įrašyto naujausio kūrinio dar negirdėjo net vyras ir dauguma draugų.

„Šis kūrinys, kuriame vokalas saikingai derinamas su house ritmais ir elektroninėje muzikoje itin neįprasto klasikinio instrumento - tūbos - partija, turėtų patikti įvairaus amžiaus klausytojams – ir jaunesniems, ir subrendusiems. „My Time“ tikrai šviesus ir tinkamas lengvam vasariškam flirtui“, - sako J.Fedotova.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją