Po sėkmingo praėjusių metų koncerto, pakartoti tokią pat sėkmę nėra lengva, tačiau M. Mikutavičiui tai padaryti tikrai pavyko. Vien tai, jog ištikimiausi gerbėjai galėjo patekti į trikampės scenos vidurį, sudarė neišdildomą įspūdį. Viduryje šėlstantys žmonės sukūrė šiltą atmosferą, mat atlikėjas galėjo būti matomas iš visur.

„Marijono Mikutavičiaus Show“ neabejotinai didelės sėkmės sulaukęs koncertas, mat pats šou prasidėjo nuo atlikėjo pasivaikščiojimo po įžymiausias Kauno vietas, dainuojant naująją dainą. O ir ugnies šou kaitina publiką.

Be to, šoka visi, net tie, kurie nusipirko sėdimas vietas. O ir pritariančių atlikėjui tikrai netrūksta. Nors dauguma dainų iš naujojo albumo, tačiau žmonės jau moka žodžius.

Per senesnio albumo dainą „Pakeliui namo“ M. Mikutavičius ypatingai judino publiką. Visi žiūrovai, stebėję koncertą stovimoje zonoje, ant dainos žodžio „užsisėdėsim“, pritūpė, padarydami įspūdingo dydžio bangavimą.
Marijono Mikutavičiaus koncertas Kaune (R. Tenio nuotr.)

Koncertą Kaune stebėjo 14 000 žmonių. Trijų koncertų (Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje) auditorija – apie 30 000. Kauno publika buvo atkakliausia – išsireikalavo antrojo biso. Po pirmojo – “Pasveikinkit vieni kitus” ir “Trys milijonai”, publika nė nemanė skirstytis. 

Nepadėjo nė salėje įžiebtos šviesos. Marijonas ekspromtu nutarė grįžti į sceną ir antrą kartą sudainavo “Nebetyli sirgaliai” ir Lenny Kravitzo koverį “Are you gonna go my way”. “Esu laimingiausias bičas pasaulyje”, - dėkojo žmonėms Marijonas.

Kauniečiai pamatė įspūdingą 2,5 valandų programą, kurioje skambėjo garsiausi dainininko hitai ir naujos dainos iš neseniai išleisto albumo “Lengvas būdas mesti klausytis”. Į “Marijono Mikutavičiaus show” įtraukti net 9 jo kūriniai. Koncerto pradžioje publika išvydo specialų Kaunui nufilmuotą dainos “Tu čia, tu čia” vaizdo klipą. Koncerto metu milžiniškuose ekranuose buvo galima matyti ne tik išskirtinai renginiui sukurtus vaizdus, bet ir Marijono vaizdo klipus “Drąsių nieks nežudo” ir “Saulius ir Paulius”.

Marijoną be jokios abejonės galima vadinti geriausiu lietuviškos scenos “entertaineriu”, t.y. publiką užvedančiu ir sugebančiu linksminti žmogumi. Minia klusniai tūpėsi per “Pakeliui namo”, graudinosi per “Degančias rankas”, linksminosi tarsi per tikras vestuves skambant “Ar mylėsi tu mane” ir prarėkė balsus per “Pasveikinkit vieni kitus” ir “Tris milijonus”.

Kaune pasirodė ir nauja kviestinė viešnia – Marijonas drauge su Aiste Smilgevičiūte sudainavo garsųjį “Meilės duetą” iš miuziklo “Jūratė ir Kastytis”. O “Fem.me” šokėjos kaitino aistras per “Sex’as be meilės”.

Nors oras lauke labiau primena pavasarį, žiūrovai nors trumpam galėjo pasijusti kaip per tikras žiemos šventes. Iš dangaus biro blizgučių lietus, per “Bliamba, man patinka Kalėdos” arenoje snigo. O “Trys milijonai” padovanojo trispalvį konfeti lietų.

Visus tris koncertus su Marijonu scenoje dirbo ištikima jo komanda: Robertas Semeniukas (gitara), Aleksandras Ten (gitara), Paulius Jaskūnas (boso gitara), Jonas Lengvinas (mušamieji), Vytautas Bikus (klavišai). Pritariantys vokalai: Sigita Jonynaitė – Būdienė, Žaneta Taurinskienė, Martynas Puchovičius, Anatolijus Oleinik, Giedrė Rimšaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (258)