- Ramūnai, kaip kilo mintis padaryti šį projektą ir kuo jis bus ypatingas?

- Joe Cockeris visuomet man buvo atlikėjas, kuriuo žavėjausi, iš kurio mokiausi bei sėmiausi muzikinio įkvėpimo. Jo dainų klausydavau visa širdimi, nes tai sielos muzika. Kai sužinojau apie jo netektį, atsirado dar didesnė pagarba ir noras dar kartą prisiminti tas dainas, su kuriomis užaugome. Taip ir gimė idėja surinkti bedraminčių muzikantų būrį ir pasistengti kuo autentiškiau, gyvai perteikti šio legendinio atlikėjo muziką.

Scenoje su manimi pasirodys puikūs profesionalūs muzikantai: mušamųjų meistras Arvydas Jofė, muzikalumu nepralenkiami Motiejus ir Mykolas Bazarai, žavingos vokalistės Vaiva Venslovienė ir Aušra Difartė, taip pat vakaro staigmena klausytojams – jauniausia projekto dalyvė, kylanti žvaigždutė muzikiniame pasaulyje – saksofonistė Anait, puikiai įsiliejusi į mūsų gretas.

Programoje surinkome žinomiausius Joe Cockerio šlagerius, nuo Woodstock‘o festivalio laikų iki paskutinio jo albumo įrašų („You can leave your hat on“, „Unchain my heart“, „Up where we belong“, „You are so beautiful“, „Fire it up“ ir kt.), taip pat įtraukėme ir grupės „The Beatles“ perdainuotus kūrinius „With a little help from my friends“ bei „Come together“. Visa programa iš tiesų spalvinga ir emocionali.

- Kur dar planuojate parodyti šį projektą?

- Su šiuo projektu jau koncertavome „Kauno miesto dienų“ šventėje pernai pavasarį, sulaukėme labai gražių atsiliepimų, taip pat šiltai mus pasitiko ir pilnutėlė Birštono Kultūros centro salė. Vasarą turime planų aplankyti pajūrį, taip pat džiugu, jog projektas pasirodė įdomus ir keliems užsienio muzikiniams klubams bei vasaros festivaliams.

- Ramūnai, kokie tavo paties muzikiniai planai ateičiai? Ar šiuo metu kažką naujo kuri?

- Labai džiaugiuosi, kad pagaliau įgyvendinau savo seną svajonę ir padariau savo autorinių kūrinių programą su styginių kvartetu. Turėjau nuostabų koncertą Kaune. Rudenį ruošiuosi ir savo koncertiniam turui po Lietuvą. Prie šio projekto sutiko prisijungti ir nuostabioji Danguolė Beinarytė su savo choru „Jaunystė“, tad jau rudeniop mano gerbėjai gali laukti žinių apie naujus koncertus.

Šiuo metu dirbu įrašų studijoje, visai netrukus savo klausytojus nudžiuginsiu naujomis dainomis. Vasarą labai noriu nufilmuoti ir video klipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją