„Laiko nėra“ pavadintas kūrinys yra pirmasis bendras Jurgos ir muzikos prodiuserio Leon Somov projektas. Jo rezultatas – 9-ojo dešimtmečio pradžia dvelkianti nostalgiška sintezatorių suvarpyta aranžuotė atlikėjos parašytam lietuviškam dainos tekstui.

Nors naujasis singlas dar tik laukia Kaune ir kituose Lietuvos miestuose gyvenančių gerbėjų įvertinimų, jo autoriai rezultatu visiškai tikri ir patenkinti. Būtent todėl „Laiko nėra“ taps ateinantį pavasarį pasirodysiančio Jurgos albumo pranašu.

Su Leon Somov šiuo metu įrašinėjamas albumas bus jau 5-asis studijinis darbas aštuntus metus kuriančios atlikėjos diskografijoje. 2005-aisiais Jurga debiutavo „Aukso pieva“ ir jau po dvejų metų buvo apdovanota „MTV Europe Music Awards“ statulėle kaip geriausia Baltijos šalių atlikėja. Tai – tik vienas iš daugelio Jurgos talento įvertinimų tarptautiniu ir Lietuvos mastu.

Prieš dvejus metus ne tik kompaktinio disko, bet ir vinilinės plokštelės pavidalu išleistas rinkinys „Prie žalio vandens“, kuriame sudėti geriausi kūriniai iš albumų „Instrukcija“ ir „Aukso pieva“. 2011-ųjų rudenį dainininkė pakvietė į muzikinį spektaklį „MetroNomes“, kurio garso takelis taip pat išleistas atskiru albumu.

Jurgos koncertas Kaune, klube „Gargaras“, lapkričio 9-ąją truks net tris valandas. Be naujojo singlo premjeros, vakaro metu skambės puikiai pažįstami ir vertinami atlikėjos kūriniai. Muziką papildys specialiai kūriniui „Laiko nėra“ ruošiamos vaizdo projekcijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)