Penktadienį, pirmąją festivalio dieną į pajūrio festivalį suvažiavo 10 tūkstančių festivalio dalyvių - tiek bilietų buvo nuspręsta parduoti į šių metų renginį.

Iki vakaro festivalininkai skubėjo įsikurti palapinių miestelyje, išsimaudyti jūroje ir išmėginti organizatorių siūlomas pramogas.

Išsiskirti iš tūkstantinės minios norėjo kiekvienas. Vaikinai demonstravo savo įdegusius raumeningus kūnus ir tatuiruotes, įmantrius šokių judesiukus, merginos puošėsi išskirtiniais galvos papuošalais ir pasitelkė sunkiąją artileriją - spalvingus ir stilingus maudymosi kostiumėlius. Karštą vasaros dieną tokia apranga buvo tobulas pasirinkimas.

Karklės festivalį atidarė Manto Jankavičiaus, Alina Orlova, „Rudimental“, Marlon Roudette, „Example“ koncertai. Svečiai iš užsienio mūsų šalyje vieši pirmą kartą.

Didžiausiame Lietuvoje muzikos ir pramogų festivalyje „Karklė-2015 Live Music Beach“ pirmą kartą mūsų šalyje gyvo garso pasirodymus taip pat surengs tokios pasaulinėje muzikos rinkoje tituluotos kompanijos, kaip TIGA, „Tensnake“ ir daugelis kitų.

Pirmosios festivalio Karklėje dienos akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)