J. Bieberis visada karštai neigė tėvystę. Jis teigė: „Parašiau dainą apie merginą, kuri sakė susilauksianti nuo manęs kūdikio, apie Mariah Yeater. Yra dainų apie tai, ką išgyvenu. Kuriu dainas apie įvairias situacijas (gyvenime).“

Krikščioniu save laikantis J. Bieberis sakė, jog naujas albumas – tarpinis variantas tarp „Black Eyed Peas“ dainininkės Fergie ir Jėzaus Kristaus.

Neseniai atlikėjas socialiniame tinklalapyje parašė žinutę, skirtą M. Yeater. Jis nusiuntė jai vaizdo klipą su Sachos Barono Coheno personažu Boratu, sakančiu „niekada nesulauksi“, ir parašė: „Brangioji mariah yeater... nesame pažįstami...bet iš visos širdies noriu pasakyti... (paveiksliukas reiškiantis neigiamas emocijas).“

Pasklidus gandams apie tai, kad J. Bieberis gali būti jaunos merginos vaiko tėvu, J. Bieberis atliko DNR tyrimą, kad paneigtų jos pretenzijas ir įrodytų, jog jie net nėra pažįstami.

2011 m. lapkritį jis pabrėžė: „Visa tai netiesa. Nepažįstu tos moters.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)