„Tai pirmasis mano kūrinys, kurį kūriau kartu su atlikėju bei prodiuseriu Gyčiu Valicku – Echoes. Ilgai tobulinome ir ieškojome pačių geriausių sprendimų, tad, tikiu, šis kūrinys suras savo klausytoją, kuris vertins kokybę bei originalumą“ – pasitikėjimo neslepia Paula.

Kūrinio „Let U Go“ bendraautorius – jaunosios kartos prodiuseris, pastaruoju metu itin daug dirbantis su praėjusiais metais Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse Stokholme atstovavusiu Donatu Montvydu.

Pasak atlikėjos Paulos, „ši daina yra pirmoji, todėl ir pati svarbiausia. Į ją sudėta daug manęs. Kažkokios vienos prasmės dainai aš nenorėčiau išskirti, nes taip užkirsčiau kelią interpretacijai. Kalbant abstrakčiai – daina apie siekius, kurie visiškai priklauso nuo mūsų ir kiekvienas iš mūsų juos kontroliuojame“.

Nors atlikėja Paula scenoje ir ne naujokė – šis žingsnis iki šiol jai svarbiausias. Perspektyvios 16-metės ambicijos – pergalė Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje, tuo įsitikinti galės visi jau šį šeštadienį, stebėdami atrankos transliaciją, kurioje jaunoji atlikėja spindėjo pasitikėjimu savimi ir tuo įtikino net griežtąją komisiją.

Atrankos filmavimų akimirkos:

Palaikyti Paulą bei išvysti jos debiutą ir komisijos vertinimus bus galima jau šį šeštadienį, 21 val. per LRT televiziją pirmojoje Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos laidoje.

O čia galite išgirsti minėtąjį kūrinį:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)