„Albumas „Intro/Extro“ yra nekomercinis, jo dainos nėra pritaikytos radijo stotims. Tai eksperimentas, kuriuo bandysime parodyti, jog muzika bei jos platinimo modelis gali būti vertinami ne vien pinigine išraiška. Šiuo konkursu noriu suteikti progą komercializuoti dalį dainų ar jų ištraukas– sukurti jų remix’us, kurie atsidurtų radijo eteryje. Konkursą pavadinau 50/50, nes visus uždirbtus pinigus su naujų kūrinių autoriais pasidalintume per pusę“, – idėją aiškina atlikėjas Jurgis Didžiulis.

Remix’ų konkurse kviečiami dalyvauti muzikos profesionalai ar mėgėjai, neabejingi kūrybai ir gerai muzikai. Specialioje paskyroje soundcloud platformoje tereikia pasirinkti vieną iš dainų ir ją savaip perdaryti. Kovo 13 dieną Jurgis išrinks tris, jo manymu, geriausias. Konkurso nugalėtojų remix’ai pasieks radijo eterį, o uždarbis, gautas už transliacijas, bus padalintas 50/50 principu – Jurgiui ir remix’o autoriui lygiomis dalimis.

Šis konkursas – tai Jurgio Didžiulio albumo „Intro/Extro“ viešinimo kampanijos dalis, kurią vainikuos įspūdingas šviesų ir garso šou kovo 6 d. menų fabrike Loftas. Albumo pristatymas taps visuomeninių ryšių puota, kurioje susitiks prie projekto prisidėję savanoriai, pramogų pasaulio žvaigždės bei Jurgio draugai, palaikantys pirmą kartą Lietuvoje vystomą idėją. Koncerto vertę kurs žmonės, už bilietą mokėdami tiek, kiek jiems atrodo verta, ar prisidėdami savo veiksmais bei idėjomis renginio metu ir ateityje.

„Intro/Extro“ yra nekomercinis albumas, kurio tikslas yra ne uždirbti, bet dalintis – paveikti visuomenę, iškeliant visuomeninių ryšių svarbą ir bendradarbiavimą. „Creative Common“ licencija leidžia albumo kūrinius naudoti kūrybiniais, nekomerciniais tikslais, o autorius už juos negauna jokio uždarbio. Klausytojams paliekama teisė jį įsigyti, skiriant pinigų ar prisidedant bet kokias nematerialiniais mainais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)