„Jau galime išduoti, kad tai bus klipų trilogija. Vieną klipą, „Baby Baby Burning“, pristatėme dar spalį. Antrasis, singlui „Don’t Tell Me Everything“, jau pakeliui ir bus paleistas šią savaitę, o trečiojo irgi nereikės ilgai laukti“, – žada dueto vyriškoji pusė J. Didžiulis.

Kaip paskutiniame vaizde dainai „Baby Baby Burning“, taip ir antrojo klipo „Don’t Tell Me Everything“ filmavime dalyvavo televizijos laidų vedėjas Algis Ramanauskas-Greitai – ir šįkart dainos klipas prasidės nuo pokalbių šou inscenizacijos su A. Greitai.

„Kalbėtis su Algiu – vienas malonumas. Jis profesionalas, kuriam puikiai sekasi provokuoti pokalbį ir išgauti įdomios medžiagos. Jam tikrai derėtų turėti savo Davido Lettermano tipo šou Lietuvoje“, – šypsodamasi savo įspūdžius pasakoja E. Jennings.

Kaip ir spalio pradžioje pristatytas „Baby Baby Burning“, taip ir antrasis klipas buvo filmuojamas „LRT“ studijoje. Prie klipo įgyvendinimo dirbo apie 50 žmonių.

Išskirtiniai visų trijų klipų, pirmojo, naujausio ir būsimo, filmavimo kadrai šiame vaizdo reportaže:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)