„Kai supratome, kad darbas kartu kenkia tarpusavio santykiams... Nusprendėme, kad labiau norime likti laimingai vedę. Mums tikrai gera kartu kurti ir atlikti dainas, bet to nedarome „pragyvenimui’.

Kartais kartu pagrojame draugams ir šeimoms, tačiau jau kurį laiką neturėjome sukūrę nieko naujo, kol artėjant gimtadieniui, Jurgio tėvas užsiminė, kad iš mūsų lūpų norėtų išgirsti „Cuando Calienta el Sol“. Dovaną padovanojome, o dabar dalinamės ja ir su jumis“, – sakė garsi pora.

Naujausia E. Jennings ir J. Didžiulio dainos „Cuando Calienta el Sol“ versija – specialiai Jurgio tėvo gimtadienio proga:

Cuando Calienta el Sol

A couple of weeks ago we graced Jurgis’s father with our interpretation of "Cuando Calienta el Sol" for his birthday. It was so beautiful we couldn't not share it with you all. It’s true we haven't done anything new with "The Ball & Chain" since we understood how difficult it is to be a couple both on-stage and in real life. We always put family first. We may not do it “for a living” anymore, but we still enjoy sharing our magic with good friends and family. Enjoy!///LT///Kai supratome, kad darbas kartu kenkia tarpusavio santykiams... nusprendėme, kad labiau norime likti laimingai vedę :))) Mums tikrai gera kartu kurti ir atlikti dainas, bet to nedarome „pragyvenimui’. Kartais kartu pagrojame draugams ir šeimoms, tačiau jau kurį laiką neturėjome sukūrę nieko naujo, kol artėjant gimtadieniui, Jurgio tėvas užsiminė, kad iš mūsų lūpų norėtų išgirsti „Cuando Calienta el Sol". Dovaną padovanojome, o dabar dalinamės ja ir su jumis.Posted by The Ball & Chain on 2016 m. kovo 2 d.

E. Jennings daina „Leading Me Home“ (akustinė versija):

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)