6000 – maždaug tiek svečių šįvakar susirinko didžiausioje sostinės arenoje. Tai – keliais tūkstančiais mažiau gerbėjų nei per gruodžio 4 d. įvykusį pirmąjį Ingos koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje. Ir vis dėlto, šįvakar sostinės arena buvo kone sausakimša.

Į sceną I. Valinskienė žengė sulig pirmaisiais dainos „Būk šalia“ akordais, gerbėjų buvo pasitikta gausiomis ovacijomis.

Pūsta balta suknia pasipuošusi I. Valinskienė atrodė taip, lyg per beveik 3 dešimtmečius trukusią karjerą nebūtų nė kiek pasikeitusi. Jaunatviška ir charizmatiška – tokia, kokią ją prisimena arenoje susirinkę solidaus amžiaus gerbėjai.

I. Valinskienė

Po pirmosios dainos su publika pasisveikinusi Inga dėkojo susirinkusiems gerbėjams ir džiaugėsi turėdama jų tokią gausybę. Netrukus ant scenos žengęs Arūnas Valinskas susirinkusiems žiūrovams prisipažino, kad 33-eji jųdviejų su Inga pažinties metai jam – per trumpas laiko tarpas. Esą daugybė metų prabėgo lyg viena akimirka.

A. Valinskas prieš pat Naujųjų metų sutikimą svečiams palinkėjo nekurti naujametinių pažadų, ypač susijusių su meile. Esą mylėti reikia ne rytoj ar nuo kitų metų, bet šią akimirką.

„Prieš Naujuosius metus mes labai dažnai duodame sau ar kitiems pažadų. Nereikia žadėti, kad mylėsime kitais metais. Nereikia meilės žadėti kitiems metams, kitai dienai. Tiesiog dabar, šią minutę, pasakykite vienas kitam: brangusis ar brangioji, aš tave myliu“, – tarė A. Valinskas ir pabučiavo glėbyje glaudžiamą žmoną.
A. ir I. Valinskai

Žvelgti į auksinio balso savininkę gerbėjai galėjo ne tik ant scenos scenos. Šalia buvo pastatytas ir melsvomis lemputėmis apšviestas podiumas, kuriuo Inga žingsniavo kartu su jai koncerto metu talkinusiais bičiuliais.

„Lietuvos popscenoje išsiskyriau dviem dalykais: ūgiu ir didžiausiu partnerių vyrų kiekių scenoje. Ko gero, iš tiesų turių daugiausiai partnerių. Galėtų šalia manęs atsirasti ir kokia nors įspūdinga moteris...“ – tarė I. Valinskienė ir į sceną pakvietė atlikėją Rūtą Ščiogolevaitę, kurią, kaip prisipažino, laiko viena geriausių vokalisčių Lietuvoje.

Šįvakar duetu ji turėjo traukti ir su Marijumi Mikutavičiumi. Koncerte sudalyvauti negalėjęs atlikėjas dainą „Tu mano didžiausia žuvis“ su Inga traukė tiesiogiai iš savo namų, vaizdas buvo transliuojamas per didžiuosius arenos ekranus

„Marijus visada pasako, kad ateis į koncertą, bet tada pamiršta, kad jam tiesioginė transliacija, vaikas gimsta ar kad jam reiks su tuo gimusiu vaikučiu budėti...“ – sakė A. Valinskas. O M. Mikutavičius į koncertą išties neatvyko dėl rimtos priežasties – susirgo jo pirmagimis Majus.

Netikėtumų šįvakar tikrai netrūko – I. Valinskienė net keturis kartus keitė įvaizdį, suposi ant įspūdingų, virš gerbėjų galvų pakabintų supynių, publiką stebino pirotechniniais sprendimais ir, žinoma, dovanomis.

10 laimingųjų po savo kėdėmis rado ir kalėdinę dovaną – naujausią I. Valinskienės albumą.
I. Valinskienė

Jubiliejiniame Ingos koncerte skambėjo ne tik geriausios visų laikų dainos: „Būk šalia“, „Meilės muzika“, „Žvaigždė“, „Mūsų meilė – mūsų turtas“, bet ir kūriniai iš neseniai pasirodžiusio naujojo jos albumo „Nuodėmingi angelai“.

Scenoje Ingai Valinskienei akompanavo orkestras „Vilnius Sinfonietta“, vadovaujamas charizmatiškojo dirigento Vytauto Lukočiaus ir gyvo garso grupė „ Vairas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (191)