Jubiliejiniame Ingos koncerte skambėjo geriausios visų laikų dainos: „Būk šalia“, „Meilės muzika“, „Žvaigždė“, „Mūsų meilė – mūsų turtas“ ir daugelis kitų. Be to, išskirtinio balso dainininkės gerbėjų laukia ir gurmaniška staigmena – kūriniai iš kątik pasirodžiusio naujojo jos albumo „Nuodėmingi angelai“.

Scenoje Ingai Valinskienei akompanavo orkestras „Vilnius Sinfonietta“, vadovaujamas charizmatiškojo dirigento Vytauto Lukočiaus ir gyvo garso grupė „ Vairas“.

I. Valinskienė dainavo su būriu garsių svečių: Deiviu, Edmundu Kučinsku, Žilvinu Žvaguliu, Irena Starošaite, Paulium Bagdanavičium, grupe DAR, Viktoru Malinausku, Modestu Jukna, ir „ SARE ROMA“ , Laura Remeikiene su grupe.

Koncerte taip pat turėjo pasirodyti Marijonas Mikutavičius, tačiau dėl „X Faktoriaus“ tiesioginio filmavimo, I. Valinskienei teko dainuoti „Tu mano didžiausia žuvis“ kartu su ekrane dainuojančiu M. Mikutivičiumi.

Prie koncertų vedėjo vairo stojo Ingos vyras Arūnas Valinskas. Visą koncertą porą šmaikštavo apie savo santykius.

Kalbėdamas apie Ingą santykių pradžioje, Arūnas smaikštavo, kad vienas iš draugų kartą paklausė: „su kokia kobra čia susidėjai?“. Publika išgirdo dar vieną istoriją iš Valinskų gyvenimo, kuomet Arūnas nupirko ne itin gera mašiną savo žmonai, vienas draugas jo paklausė: „ką žmoną tau padarė tokio, kad jai šitą automobilį nupirkai?“

Savo ruoštu Inga karts nuo karto flirtavo su dirigentu Modestu Karnaševičiumi. Tuo juokais vis buvo nepatenkintas A. Valinskas.

Simboliška – Arūnas Valinskas buvo tas talento katalizatorius, paskatinęs išskirtinį balso tembrą turinčią žmoną dainuoti didžiojoje scenoje, yra parašęs jai ne vieną dainą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)