Atlikėjai turi muzikinius išsilavinimus: groja ne vienu instrumentu, puikiai dainuoja, todėl scenoje jausis lyg žuvys vandenyje.

„Top vyrai“ nenorėjo debiutuoti scenoje tik su vienu kūriniu, todėl džiaugiasi, jog iš karto turi pilną koncertinę programą ir dirba įrašų studijoje su būsimais darbais.

„Šiuo metu galime pasidžiaugti turintys net 10 savo dainų, o pirmasis mūsų kūrinys bus pristatytas per kelias savaites“, - sako dainininkai.

Šmaikštūs ir drąsūs „Top vyrai“ juokauja, kad turi specifinę auditoriją.

„Daugiausiai dainuosime žmonėms. Moterims, vyrams, vaikams, seneliams – visiems. Nors labiausiai turbūt patiksime žmonėms iki 30-ies, ir nuo 30-ies... Jei rimčiau, neskirstome savo auditorijos. Mūsų dainos linksmos, užvedančios. Tikimės, kad patiks visiems”, - atvirauja pašnekovai.

Vyrai neslepia, jog klausytojams gali kilti panašumų tarp jų ir
populiarios merginų grupės "Pop Ladies" pavadinimų. Tačiau patys „Top vyrai“ tikina, kad nekopijavo žinomų scenos atlikėjų.

„Pirmiausia, jos yra moterys – mes vyrukai. Jokio panašumo nėra. Antra, labai džiaugiamės, kad mūsų pavadinimas yra ryškus ir įsimenantis. Tai labai svarbu scenoje esantiems žmonėms“, - kalbėjo Gytis, Antanas ir Mantas.

O kaip patys atlikėjai supranta šį pavadinimą?

„Jis kelė daug diskusijų ir mūsų kompanijos viduje. Daug diskutavome apie jį. Vieniems TOP vyrai – tai džentelmeniški, stiprūs ir drąsūs. Kitiems – galbūt labai vyriški ir muzikalūs. Tretiems apskritai mes – patys geriausi, nes esame TOP. Kad yra daug vietos interpretacijoms – puiku. Taip ir turi būti“, – įsitikinę debiutantai.

Nors kaip suformuota grupė „Top vyrai“ pristatoma tik dabar, tačiau visi kolektyvo nariai nėra naujokai muzikinėje scenoje. Vienas atlikėjas net turi dvigubą muzikinį išsilavinimą, yra tarptautinių konkursų laureatas.

„Galime drąsiai sakyti, kad muzika mums yra neatsiejama gyvenimo dalis. Esame muzikalūs, linksmi, mes jaučiame muziką, o tokius žmones pažįsta muzikos prodiuseriai ir vadybininkai. Kas tada būna? Tada reikiami žmonės susitinka reikiamu metu ir įkuria naują kolektyvą“, - šypteli atlikėjai.

Pirmasis „Top vyrų“ koncertas numatytas dar birželio mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)