Popdeivė pretendavo į 11 MTV videomuzikos apdovanojimų. Adele su aštuoniomis nominacijomis liko antroje vietoje. Septynias iš jos nominacijų pelnė jos hitas „Hello“, kuris buvo peržiūrėtas daugiau kaip 1,6 mlrd. kartų ir yra penktas per visą istoriją pagal peržiūrėjimų skaičių klipas „YouTube“.

Apdovanojimų metu pasirodė Beyoncé, Britney Spears, Rihanna, Kanye Westas, Future.

„Skiriu šį apdovanojimą Naujojo Orleano žmonėms. Tegu Dievas jus laimina, žmonės“, – pasakė Beyonce, kalbėdama apie klipo kadrus tame mieste, kurio savito hiphopo įtaka aiškiai juntama „Formation“.

Tai buvo Beyonce triumfo vakaras - ji sužavėjo publiką ugningu, daugiau kaip 16 minučių trukusiu pasirodymu ir dar pelnė „Geriausio moters klipo“ apdovanojimą už savo kūrinį „Hold Up“.

B. Spears pasirodymas:

Beyonce pasirodymas:

Renginio akimirkos - nuotraukų albume:

Geriausiu vyro atlikėjo vaizdo klipu tapo Calvino Harriso „This Is What You Came For“.

Geriausio bendradarbiavimo vaisiumi paskelbta Fifth Harmony ir Ty Dolla $ign daina „Work From Home“, geriausias hiphopo stiliaus vaizdo klipas – Drake „Hotline Bling“.

Geriausiu vasaros hitu paskelbtas Fifth Harmony ir Fetty Wap kūrinys „All In My Head“.

Geriausiu metų vaizdo klipu tapo Beyoncé „Formation“.

Geriausiu naujoku paskelbta grupė DNCE, Rihanna pagerbta apdovanojimu už viso gyvenimo nuopelnus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)