Grupė KING – dvynės Paris ir Amber Strother bei jų muzikinė sesuo Anita Bias. JAV gyvenančios ir kuriančios merginos į didžiąją sceną įsiveržė 2011 metais, išleisdamos pirmąjį EP albumą “The Story”. Savo balsais bei užburiančiomis melodijomis jos greitai užkariavo klausytojų širdis.

Originalus amerikiečių grupės pavadinimas KING turi itin įdomią kilmės versiją. „Savo grupę pavadinome KING, kadangi muzikos versle sukasi daugybė artistų, kurie, atsižvelgdami į kitų nuomones, praranda savo viziją ir unikalumą. Mes nuo pat pradžių norėjome pačios valdyti savo muzikinę karalystę“, - teigia egzotiškoji trijulė. Grupės narės savarankiškai kuria ir prodiusuoja savo muziką, tad KING – trys nepriklausomos moterys, skleidžiančios išskirtinę, romantišką ir pozityvią R&B dvasią.

„KING“: „Carry On“:

Per penkerius kūrybos metus KING muzikinė istorija pasklido plačiai - jų gerbėjų sąrašas nusidriekė nuo JAV iki Japonijos. Kolektyvu žavisi tokios muzikos garsenybės, kaip Stevie Wonder, Gilles Peterson, Erykah Badu, Solange, Nile Rodgers, Sam Sparro, Janelle Monae, Questlove bei daugelis kitų.

Ne kiekviena grupė gali pasigirti savo pirmuoju gyvo garso pasirodymu prieš 17 000 žmonių minią. „KING“ gali, o už tai yra dėkingos muzikos legendai Prince, kuris buvo bene didžiausias merginų gerbėjas ir mentorius. Atradęs grupės muziką „Youtube“ kanale, jis liko taip sužavėtas, kad susisiekė su merginomis ir pasiūlė savo visapusę pagalbą. Nuo tada Prince tapo KING mentoriumi, patarėju ir finansiniu rėmėju, o jaunosios karalienės – scenos princo mūzomis.

Neužmirštami balso tembrai bei unikalus, itin švelnus muzikinis stilius lėmė pasaulinį KING pripažinimą. Grupę aprašė populiariausias pasaulio muzikos leidinys „Billboard“, žurnalai „The Guardian“, „Glamour“, o apdovanojo - didžiausi pasaulio muzikos grandai GRAMMY. Klausytojus visame pasaulyje žavinčios atlikėjos sostinėje pristatys savo albumą „We Are KING“.

Hipnotizuojančios bei sodrios vokalo variacijos, balansas tarp ritmenbliuzo virpulį keliančių jausmų ir šiuolaikinių pop ritmų – visa tai žada lapkričio 16 dieną Vilniaus gyvo garso klube „Tamsta“ koncertuosiančios muzikos karalienės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją