Dainininkas neslepia, kad įkvėptas prieš trejus metus pasirodžiusios „Under The Radar Vol. 1“ sėkmės, dainas antrajam serijos albumui atrinko galvodamas apie visus savo gerbėjus. Skelbiama, kad „Under The Radar Vol. 2“ bus išleistas šių metų lapkritį, tačiau iš anksto užsisakyti albumą galima jau dabar.

„Buvau labai laimingas, kai išleidus „Under The Radar Vol. 1“ sulaukiau didelio gerbėjų palaikymo, todėl džiaugiuosi pranešdamas, kad netrukus pasirodys antra albumo dalis“, – sako R.Williamsas. „Labai didžiuojuosi savo dainomis ir negaliu sulaukti, kada galėsiu jomis pasidalinti su jumis“.

Muzikanto įrašų kompanija pasirūpino, kad naująjį albumą gerbėjai galėtų įsigyti pasirinkdami iš keturių įmanomų variantų. Didžiausi gerbėjai gali gauti asmeninę albumo versiją, su savo vardu viršelyje, kurį savo ranka užrašys pats R.Williamsas. Be to, iš anksto užsisakę albumą „Under The Radar Vol. 2“, jau rugpjūčio 1 d. gaus iki šiol niekur neišleistą R.Williamso dainą.

Robbie Williamso pranešimas apie naują albumą:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)