Ketvirtadienio, rugpjūčio 3 d., vakare į Kauną su žmona ir kelių mėnesių amžiaus sūnumi atvykęs Therr Maitz lyderis Antonas Beliajevas laisvą iki pasirodymo dieną leidžia lankydamas jam pažįstamas ir sentimentus keliančias Lietuvos vietas. Muzikantui Lietuva ne svetima – čia gyveno jo seneliai, pas kuriuos jis leisdavo vasaras vaikystėje.

A.Beliajevo ir jo žmonos Julijos, kuri yra ir Therr Maitz vadybininkė, planuose – Trakai, Kauno zoologijos sodas ir pasimatymas su giminaičiais. Poros sūnus Semionas, gimęs gegužę, tikėtina, bus jauniausias dalyvis ne tik užkulisiuose, tačiau ir visame festivalyje.

Vos prieš kelias minutes Kauno orouoste festivalio organizatoriai pasitiko ir prancūzų DJ bei prodiuserį Kungs. Dvidešimtmetis, kurio tikrasis vardas – Valentinas Brunelis, išgarsėjo 2016-aisiais. Menkai žinomos australų grupės „Cookin‘ On 3 Burners“ dainą „This Girl“, tapusią vienu ryškiausių praėjusios vasaros hitų, Kungs atrado „Youtube“ kanale klausydamasis soul ir bliuzo muzikos.

Vos pasirodžiusi Kungs „This Girl“ versija iš karto papuolė į Europos ir kitų šalių muzikos topus ir „Bilboard“ Top-100 bei atnešė pripažinimą kylančiam elektroninės šokių muzikos kūrėjui.

Festivalyje „Granatos Live 2017“, kurio pagrindinė žvaigždė – Ellie Goulding, laukiama 17 000 žiūrovų.

Iš viso penktą kartą vykstančiame festivalyje pasirodys šešios dešimtys užsienio ir Lietuvos atlikėjų ir grupių. Tarp jų –Alan Walker, Kungs, Therr Maitz, Teachers, Marijonas Mikutavičius, Leon Somov ir Jazzu, G&G Sindikatas, Saulius Prūsaitis, Vidas Bareikis, Ba., GJan, Monique.

Taip pat 12 lietuviškos hiphopo kultūros vardų: „Skoolz“, „Šventinis bankuchenas“, Ironvytas, „MadMoney“, „Jama&W”, „Willie Valo“, „Despotin Fam“, Operatyvūs“, JBC, „Meandi“, „Ra x Slem x Alko“ ir „Micro One x Themyouandm3“.

Festivalyje bus galima išvysti „Wolfsome“, „Sisters on Wire“, „Z On A“, „Deeper Upper“ ir kitas jaunas lietuviškas grupes. Dienos metu „Granatos Live“ dalyvių laukia įvairios pramogos ir sporto turnyrai. Šeštadienio popietę žiūrovų lauks „Humoro klubo“ pasirodymas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)