„Tiesą sakant, apsisprendėme gana sunkiai“, – atskleidė Katažina Zvonkuvienė. „Jausmai buvo dvejopi – iš vienos pusės, Anžela iškart atsiskleidė kaip talentinga, ryžtinga, nuoširdi, graži, tačiau ir kukli mergina. Tačiau iš kitos pusės, tai ir sunku, kadangi reiks į savo harmoningą, susigyvenusį kolektyvą įsileisti naują žmogų. Atrodo, na, neduok Dieve, jei dingtų dabartinė mūsų darna... Mums buvo labai svarbu ir suprasti kiekvieną kaip asmenybę. Anžela pasirodė esanti šilta, tikra, lyg su ja dirbti turėtų būti tikrai paprasta“, – laiminga sprendimu komentavo atlikėja.

„Mes esame toks projektas, kurį sudaro šešios narės – tai reikalinga tam, kad grupė galėtų koncertuoti dviem skirtingais sąstatais. Dėl didelio užimtumo kartais abi grupės tą patį vakarą koncertuoja visiškai skirtinguose Lietuvos taškuose”, – Natalija Bunkė atskleidė, kad naujos narės paieškų nebuvo galima atidėlioti. „Anželos prisijungimas mane labai džiugina, kadangi ji ne tik graži, bet ir turi ypač stiprų balsą, kas ir svarbiausia grupei, kuri dainuoja gyvai“ – pridūrė N. Bunkė.

Pati A. Adamovič neslėpė savo džiaugsmo, tačiau pridūrė, kad toks merginų sprendimas jai buvo ir kiek netikėtas. „Tačiau dabar negalėtų būti net minčių, kad norėčiau ko nors kito! Merginos – labai smagi kompanija, todėl man ypač džiugu. Dabar laukia intensyvus pasiruošimas, tačiau turiu daug energijos, esu nusiteikusi eiti tik pirmyn!” – šypsojosi atlikėja.

A. Adamovič prisijungimą „Pop Ladies“ pažymėjo gaivia, pavasariška fotosesija. „Sakyčiau, ji net pakankamai klasikinė – neišradinėjome jokių cirkų, nes norime, kad mus matytų būtent tokias, kokiomis esame“, - pasakojo K. Zvonkuvienė. „Mes į gerbėjus kreipiamės ne ypatingais drabužiais ar figūromis, mes kaip tik parodome, kad nesame modeliai – esame tikros!” Atsinaujinusios sudėties grupė į koncertus kvies jau kovo mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (173)