Be 14 grupės "Pikaso" dainų, gerbėjams tris solines dainas dovanoja ir grupės narys Haroldas Šklėrius.

Naujausią savo albumą vaikinai įrašinėjo daugiau negu trejus metus.

"Tai subrandintas darbas, atliktas ne paskubomis. Prie kiekvienos dainos buvo kruopščiai dirbama. Grupei talkino visas būrys geriausių muzikos prodiuserių. Darbas ilgai lauktas. Vis atidėliojome albumo išleidimą, nes ieškojome jam tinkamų dainų. Ir dėl to nesigailime, nes naujieji kūriniai visiškai pateisino mūsų ir gerbėjų lūkesčius", - įspūdžiais apie naująjį albumą dalinosi Tomas, Haroldas ir Rokas.

Vaikinai džiaugėsi, jog albumas - ne vienintelė šių metų sėkmė. Grupė gali pasipuikuoti įspūdingais skaičiais. Per šiuos metus įvairių "Pikaso" kūrinių tinklalapyje "Youtube" peržiūrėta daugiau nei 2 mln. kartų. Dar metų pradžioje 10 tūkst. gerbėjų tinklalapyje "Facebook" turėjusi grupė šiandien gali džiaugtis padvigubėjusiu jų skaičiumi.

Tai, jog vaikinų triūsą vertina ne tik gerbėjai, bet ir muzikos profesionalai, rodo ir faktas, jog "Pikaso" šiemet nominuota net 2 M.A.M.A apdovanojimams. "Pikaso" pretenduoja tapti geriausia pop muzikos grupe, o kūrinio "Rugpjūtis" vaizdo klipas - geriausiu vaizdo klipu.

"Šie metai buvo tikrai geri. Puikiai pavyko naujasis grupės startas. Buvome įvertinti tiek gerbėjų, tiek muzikos kritikų. Esame giriami už naują grupės muzikinį stilių. Tikrai jaučiame palaikymą", - džiaugėsi grupės nariai.

Vaikinai šiuo metu ruošias naujojo albumo "Muzika mylėti(s)" pristatymui. Jau po Naujųjų metų "Pikaso" leisis į pristatymo turą, kuriame skambės ne tik naujojo albumo hitais tapę kūriniai, bet ir senesnės, visiems gerai žinomos dainos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)