Berods ne kartą rašiau odę baltai spalvai ir ji išties nuostabiai atrodo vakariniame konstekste, ypač, kai derinamos skirtingos tekstūros: medvilnė, žvyneliai, trikotažas ir žaidžiama sluoksniavimu. Taip lengvai pakoreguojamas siluetas, o aprangai suteikiama išskirtinumo.
"Pantera" klubinėtojų stilius
Tai, kad esam žiauriai išsiilgę vasaros, išduoda ne tik trumpėjančios rankovės ir gilėjančios iškirptės, bet ir marinistinio stiliaus užuominos ne tik parduotuvių vitrinose, gatvėse, bet ir čia, naktiniame klube. Klasikinės jo užuominos: raudonos, baltos ir mėlynos deriniai, dryželiai bei džinsas.

Juoda spalva neliko už durų, be jos, panašu, vakaro aprangą išsirinkti suku. Akiai malonios juodos spalvos improvizacijos. Svarbiausia – deriniai su kitomis spalvomis, nestandartiniai kirpimai, makiažas ir, žinoma, aksesuarai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)