Kauno „Žalgirio“ arenoje šiandien į sceną lipa tokie atlikėjai kaip Neringa Šiaudikytė, Paula, Monika Pundziūtė, „Pinup Girls“, „Golden Age“ bei Mia.

Iškart po Mios beveik valandos trukmės pasirodymą surengs grupė „Blue“.

„Pamatyti visus grupės „Blue“ narius vienoje scenoje yra vis sudėtingiau dėl solinių dainininkų karjerų. Lietuva bus vienas iš nedaugelio kraštų, į kurį atvyks visi kolektyvo atlikėjai. Žinoma, tai taps ypatinga dovana grupės gerbėjams“, – prieš renginį sakė organizatoriai.

Grupės „Blue“ veiklos startas buvo 1999 metais, kai keletą jos narių Lee Ryan ir Antony Costa pastebėjo garsus šou verslo veikėjas Simon Cowell. Po mažiau nei metų prie dueto prisijungė James Duncan bei Simon Webbe ir kolektyvas oficialiai 2000 – aisiais įžengė į muzikos pasaulį kaip grupė „Blue“.

Nuo pirmųjų akimirkų dailųjį ketvertą lydėjo sėkmė - debiutinis singlas „All Rise" kaip viesulas įsiveržė į Didžiosios Britanijos singlų TOP'ą. Dar vienas singlas „If You Come Back" užėmė aukščiausią vietą muzikos topuose ir buvo puikus grupės albumo „All Rise" pristatymas.

Antrasis „Blue“ albumas „One Love" ir trečiasis albumas „Guilty" taip pat atnešė grupei aukštas pozicijas muzikinių kūrinių reitinguose bei gerbėjų pripažinimą. 2005 m. grupės nariams nusprendus skirti daugiau dėmesio solinėms karjeroms, „Blue“ paskelbė apie muzikinę pertrauką.

Dainininkai vėl susibūrė po ketverių metų koncertui „Silvestron Classic“ muzikos festivalyje. „Blue“ ketvertas 2011 m. atstovavo Didžiąjai Britanijai Eurovizijos dainų konkurse su daina „I Can".

Grupė yra įrašiusi keletą populiarių kūrinių kartu su muzikinio pasaulio legendomis Elton John „Sorry Seems To Be The Hardest Word" ir Steve Wonder „Signed, Sealed, Delivered, I'm Yours".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)