„Šią dainą studijoje rašėme ir tobulinome beveik tris mėnesius, – paatviravo Vasha. – O tekstas pasakoja ne apie pastaruosius metus – jame telpa netrumpas mano gyvenimo periodas“.

Kad kūrinys suskambėtu taip, kaip norisi, prireikė net trijų prodiuserių darbo. Dainą sukūrė jaunas ir sparčiai populiarėjantis Donatas Džouns, vokalus įrašė Kęstutis Ruzgys, o galutinį suvedimą ir korekcijas padarė legendinis prodiuseris, „Bravo“ statulėlės laureatas Algirdas Drėma. Teksto autorė – Rūta Lukoševičiūtė.

Taip pat atlikėja Vasha savo gerbėjams dovanoja ir keletą naujų fotosesijos akimirkų, kurios buvo fiksuojamos Kaune. Prie jos prisidėjo ir makiažo specialistas Povilas Staliulionis. 

Gimtadienį jaunoji dainininkė nusprendė atšvęsti net keliose vietose – su artimiausiais draugais apsilankant grupės SEL koncerte Kaune ir viename Vilniaus naktinių klubų.

Kam šiandien Vasha ištarė „Tu – praeitis“ jau galite pasiklausyti internete, o savaites pradžioje daina pasieks ir radijo stočių klausytojus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)