Kamdeno apygardos atstovo spaudai Dano Keasheno teigimu, vienas asmuo patyrė rimtus sužalojimus, kitiems lūžo kaulai, dauguma patyrė nedidelius sužalojimus.

Netoli scenos buvusi užtvara „BB&T Pavilion“ griuvo apie dešimtą vakaro vietos laiku, įpusėjus koncertui, kuriame pasirodė Snoop Dogg ir Wiz Khalifa. Jie buvo priversti nutraukti pasirodymą.

Socialinėje žiniasklaidoje pasirodžiusiame vaizdo įraše matyti, kaip užtvara krenta žemyn, o kartu su iš maždaug trijų metrų aukščio ant apačioje esančio betono nugriūna dešimtys žmonių.

So this just happened at the snoop and wiz concert nj pic.twitter.com/YP2uFQJiy8
— christina kinne (@cak2014) August 6, 2016

Nuo Filadelfijos miesto centro kitapus Delavaro upės esanti vidaus ir lauko renginių vieta talpina 25 tūkstančius žiūrovų, įskaitant septynis tūkstančius viduje esančių sėdimų vietų.

Amfiteatro interneto svetainėje šeštadienio, rugpjūčio 6-osios, ryte vis dar buvo pranešama apie vakare įvyksiantį repo grupės „Salt-N-Pepa“ koncertą. Renginių centrą valdanti bendrovė „Live Nation Entertainment“ šeštadienį nereagavo į žurnalistų prašymą pakomentuoti situaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)