Sia dainas atliko ir atlikėją nuostabiai įkūnijo dainininkė Catrinah – gerai pažįstama iš daugelio TV projektų tokių kaip „Lietuvos Balsas“, Eurovizijos nacionalinės atrankos, „X Faktorius“. Catrinah šiuo metu ne tik vysto solinę kūrybinę karjerą, taip pat rašo ir atlieka dainas su grupe „Strėlės“. Koncertą apšildė klubo rezidentas DJ Perfuro.

Prieš pat koncertą vykusiame interviu Catrinah – arba Jekaterina Pranevič - ne tik išreiškė palaikymą tos pačios lyties asmenų partnerystei, bet ir pabrėžė, kodėl žinomam žmogui svarbu garsiai kalbėti LGBT klausimais.

„Man tai visiškai laisva tema. Neturiu jokių tabu LGBT klausimais. Homoseksualūs, transeksualūs, heteroseksualūs asmenys – mes visi tokie patys. Nesuprantu žmonių, kurie nori drausti ar riboti dviejų žmonių meilę ir jos išreiškimo būdus“, - mintimis dalinosi Jekaterina.

Pasak atlikėjos, tie, kurie daugiau keliauja, daugiau bendrauja, savo draugų rate turi įvairesnių žmonių, tuo lengviau jiems suprasti dalykus, kurie nėra jų normos ribose. Bet tam reikia būti atviram pasauliui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)