Tiems, kas negali gyventi be diskotekų ir sausakimšų šokių aikštelių

Brodinski, Louisahhh!!! & Club Cheval (Prancūzija)
2014-05-02, 22:00

Prancūzų kompanija – Brodinski, Louisahhh!!! ir Club Cheval – po ilgų derybų pagaliau aplankys „Loftą“!

Prieš keletą metų po „Bromance“įrašų kompanijos stogu Brodinski subūrė bendraminčius Pipes, G Vump, Club Cheval, Gesaffelsteinir kitus. Spauda rašo, kad šis judėjimas atneša naują prancūziško elektro bangą, o muzikos pasaulis nenuleidžia nuo naujokų nei akių, nei ausų.

Klubinėtojai ir festivalininkai jau žino – susidėsi su Brodinski, turėsi ką prisiminti.

Brodinski, Club Cheval and Monsieur Monsieur – setas, kad ir naminiam vakarėliui:

Stipriausias hip hopo užtaisas Lietuvoje – Dinamitas

Dinamitas Fest 2014
2014-05-03, 18:00

3 scenos, virš 50 hip hopo atlikėjų bei didžėjų iš Lietuvos ir kitų Europos šalių. Taip pat visų laukia lauko erdvės bei pramogos, speciali šokių aikštelė po atviru dangumi, penkiskart išplėstos menų fabriko „Loftas“ ribos ir, žinoma, armija ištikimiausių hip hopo fanų. Ir tai faktai.

Visa tai kartu yra stipriausias hip hopo užtaisas Lietuvoje „Dinamitas Fest 2014“!

„Dinamitas 2013“ prisiminimai:

Kas nežino ukrainiečių grupės „5NIZZA“?

SUNSAY (Ukraina)
2014-05-04, 18:00

Ko daugiausia trokšta pavargę nuo šalčių ir šlapdribų lietuviai pavasario vidury? Žinoma, šilumos ir saulės. Kas bebūtų, bet tų dalykų tikrai nepritrūks gegužės 4 dieną SunSay (ex „5NIZZA“) koncerte.

Publikos numylėtiniai iš Ukrainos ir vėl apgaubs mus skanaus funko ir saulėto regio mišiniu. Dainų nėriniai anglų, ukrainiečių, rusų kalbomis tarsi paukščių čiulbėjimas, o tolimųjų krantų ritmai – kaip pietinis vėjas.

Saulės paliesta SunSay muzika:


Trankiausia koncertinė repo grupė iš Didžiosios Britanijos

FOREIGN BEGGARS (Didžioji Britanija)
2014-05-08, 21:00

Viena geriausių ir kūrybiškiausių britų hip hopo grupių „Foreign Beggars“– jau seniai buvo laukiami Vilniuje, dabar belieka savo kalendoriuose apsibrėžti gegužės 8 d.

Skustuvo peiliuko aštrumo sąmojis, pavydėtini tekstai, mąstymas kelis metus į priekį, swagger poza ant scenos, beribis kūrybiškumas – tokiais epitetais juos yra užmėtę vietiniai muzikos kritikai.

Į Lietuvą „Foreign Beggars“atvyksta su savo paskutiniuoju albumu „The Uprising”, kurį įsirašė pas kolegą Dedamau5.

Šis bendradarbiavimas ir kitos panašios muzikinės draugystės su elektroninės muzikos prodiuseriais Noisia, Skrillex, Knife Party atvėrė dar kitokią šių nepailstančių britų reperių pusę.

Garantuojame, užsikabinsi už jų energijos, norėsis daugiau:

Madingųjų vakarėlis su naujos kartos house muzika

FINNEBASSEN (Norvegija)
2014-05-10, 22:00

Gegužės 10 d. „Lofte“ rinksimės į mados ir muzikos naktį su šokių aikštelių hitų meistru – Finnebassen. Tai bus jau antras jo kartas Lietuvoje.

Per pirmąjį Finnebassen pasirodymą „Lofto“ sienom teko atlaikyti daug garso ir didelį spaudimą iš gausiai susirinkusios publikos.

Šįkart situacija bus dar rimtesnė, nes tai bus ir „Aprangos Galerija Session“, ir „Dizaino savaitės“ dūzgių kulminacija. Žodžiu, su skoniu nesusipykusių žmonių naktis.

Ši Finnebassen daina, tikėtina, svečiavosi ir tavo grojaraštyje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją